Pakej Lengkap Rahsia Bun bergetar tulang rusukku

pakej lengkap rahsia bun

Salam wbt.,

Serius cerita. Setiap kali buka laman Pakej Lengkap Rahsia Bun, bergetar tulang rusukku. Ahahaa….

Nak tahu kenapa, kenalah tengok sendiri….

 

Saya ni, latar belakang memasak taklah hebat sangat.

Memang nenek saya handal memasak Sambal Goreng Pengantin yang famous di Singapura tu. Resepi dah diturunkan, tapi saya masih tak berani mencuba, entahlah kenapa.

*eh tetibe topik sambal goreng pulak :p

Anak-beranak penggemar roti

Pengalaman memasak roti dan bun tu ada, berguru lagi dalam satu sesi kursus dengan Chef ketika zaman anak dara di Ipoh dahulu. 14 tahun dahulu punya cerita.

Sekarang, kalau nak mula semula membuat roti, bun dan sewaktu dengannya, memanglah kena berguru sekali lagi.

Kami anak-beranak memang penggemar roti, bun dan sewaktu dengannya.

Syukurlah Chef Hairul sudah siapkan Pakej Lengkap Rahsia Bun.

Video promosinya begitu mengujakan.

Dan bacalah sendiri puluhan testimoni pelanggan Pakej Lengkap Rahsia Bun beliau yang berjaya menghasilkan roti/bun mereka sendiri dengan jayanya sehingga mampu menjana pendapatan yang memuaskan!

Anak ramai kena rajin masak sendiri

Biasa sangat dah dengar kan… luahan rasa ibu-ibu beranak ramai ni.

Rata-rata akan berkata; “Masak sendiri berbaloi kalau anak ramai. beli pun dapat seciput je”

Gitula lebih kurang bunyinya.

Tambah-tambah keadaan ekonomi negara semakin meruncing. Mata wang semakin menurun. Tapi harga barang terus meningkat!

Haisshhhh…. ! mau botak kepala kita mak bapak ni nak kasi anak makan. Kalau ramai, lagilah macammana.

Betul… rezeki tu dari Allah. Semua dah ditetapkan sejak azali.

testimoni pakej bun

testimoni bun rahsia bun hol

Hmm… kami ni memang “hantu roti“.

Kalau beli roti gardenia sebungkus Jumbo tu, dalam 1-2 hari boleh habis.

Cicah air teh/milo panas.

Bakar dalam pembakar roti. Sapu mentega. Pehhhh….

Tak pun makan dengan keju cheddar. Aduhai sedapnya.

Dah belajar buat roti sendiri ni, insyaAllah jimatla sikit duit bigboss kan…. kasi modal bahan mentah je kat puan bini. ^-^

>>>> Beli Pakej Video Rahsia BUN di SINI <<<<

pakej lengkap rahsia bun

Panduan video dah ada, mudahnya!

Chef Hairul dah penat-penat sediakan video panduan buat roti, bun, pizza stail hotel. Apa lagi, ikut sajalah bulat-bulat.

Jangan menderhaka okeh.

Maksud saya, jangan derhaka resepi…..

Kalau chef suruh buat A, buatlah A. Jangan buat Z pulak. Haruuuu ~

Karang roti jadi keras macam batu, usah salahkan chef pula. hihi ~

 

Teruja tahap gaban bila tonton video promo ni kan?

 

7 jenis inti roti.

10 jenis bun.

untuk buat makan sendiri, memang berbaloi-baloi.

cukup ilmu dan tahap keyakinan diri nanti, barulah test market… ahaha ~

 

imej ditaja oleh pakcik Google

imej ditaja oleh pakcik Google

 

First time tengok video panduan rahsia bun tu, dapat rasa keikhlasan chef Hairul ni berkongsi rahsia beliau.

 

Pssst: Anda cukup bertuah kerana teknik yang dirahsiakan oleh kedai roti dan chef pastry akan saya bongkarkan melalui pakej video step by step ini. Anda dijamin pandai.

Bukan sekadar resepi, tetapi Teknik Rahsia

 

Di dalam pakej ini, anda bukan sekadar mendapat resepi bun roti pau dan pizza. Tetapi anda diajar teknik-teknik penting dalam pembuatan bun dan pau. Kesemua teknik penting ini diajar melalui video bersuara step by step dari asas sehingga panda. Video dimuatkan di dalam ebook. Inilah ilmu yang sukar diperolehi di mana-mana. Semuanya ditunjukkan step by step melalui video dan penerangan bersuara yang detail.

 

Itu kata chef sendiri. Haha… mau tak bergetar tulang rusukku :p

Siapa yang dah beli, angkat tangan. Komen sikit sini.

Harga memang berbaloi. Bawah RM100.

 

Tangan ni dah gatal nak menguli bun. Moh rerajin duduk di dapur!

 

>>>> Beli Pakej Video Rahsia BUN di SINI <<<<

12 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *