Hati-hati dgn pil berunsur babi

Dari Kementerian Kesihatan: UBAT DARI SUMBER BABI TERDAPAT DI PASARAN MALAYSIA. Senarai ubat yang berada dipasaran Malaysia dijual dengan meluasnya dan mendapat sambutan yang amat menggalakkan. Berikut ialah senarai Nombor Nama ubat/Kegunaan/Vendor di Malaysia; 1. Kenalog in orabase ; Ulcer mulut Diethelm oral paste 2. Drixoral (tablet) ; Selsema Zuellig Pharma 3. Clexane (injection) ; Mencairkan darah Diethelm 4. Fraxiparine […]

» Read more

Kalau rasa2 dah meluat/bosan dgn Isteri anda,nah baca kisah ni dulu…

Nura memerhatikan jam di dinding, sudah dekat pukul 12.00 malam, argh… dia lambat lagi malam ini. Akhirnya sofa itu jugak menjadi katilnya malam ini.2.00 pagi. “Nura, Nura bangun sayang”. Hilmi mengejutkan isterinya.”Eh! abang dah balik, maaf Nura tertidur, abang nak makan?” tanya Nura.”Tak per lah abang dah makan tadi, Jomlah kita tidur di atas”. Jawapan yang cukup mengecewakan Nura. “Arrggh […]

» Read more

Alahai…Madah Cinta ler pulakkk…

“Bahagie nye dapat pakwe macam die…” Saya suka tengok jari awek saya… Cantik betul… Sungguh! Sampai takut nak pegang… Bukan takut patah… Tapi takut nanti jari kitorang tak boleh tolong each other Di satu hari yang giler forever depan yang maha Esa… Saya suka tengok rambut awek saya… Cantik betol… Sungguh! Sebab tu saya belikan tudung… Bukan sebab jeles orang […]

» Read more
1 205 206 207 208