[CONTEST – TAMAT] ANMUM ESSENTIAL Mendidik Ibubapa Tentang Tumbesaran Otak anak-anak melalui kempen “Grow Amazing”

Salam wbt., Selamat berpuasa bagi semua kaum Muslimin.   “Sebagai ibu bapa, kita sentiasa inginkan yang terbaik untuk anak-anak, oleh itu adalah amat penting untuk memahami tumbesaran otak kanak-kanak,” kata Irene Cheah, Pengurus Pemasaran Anmum Malaysia. “Justeru itu, AnmumTM Essential ingin memperkenalkan Grow Amazing, suatu inisiatif baharu berunsur  pendidikan untuk membantu ibu bapa memahami proses tumbesaran otak dan perkara yang […]

» Read more

Travelog Langkawi 2017: singkat tapi padat & menyeronokkan

Salam readers, Travelog Langkawi – Mac 2017 kali ini singkat sahaja perjalanannya. Walaupun 2 malam, tapi masa agak suntuk. Jadilah….. anak-anak pun seronok sebab dapat beberapa pengalaman baru lagi menarik. Kami terjah 2 lokasi je kali ni tapi aktiviti padatlah juga. Yess… Hanya 2 lokasi (tak termasuk shopping mall lah). Malam terakhir di Langkawi baru ummi sibuk dengan shopping. kikiki […]

» Read more

Keputusan UPKK 2016 Ukasyah, bawa anak jalan-jalan

Salam wbt, Sekadar coretan ringkas seorang blogger mom super busy. zasss… Syukur alhamdulillah keputusan UPKK 2016 (ujian penilaian  – tahun 5 KAFA) yang ditungu-tunggu telah pun keluar dan melalui semakan SMS, abang Ukasyah berjaya mendapat 8A. Ummi yang checkkan dulu. lepas tu laju-laju bagitau kat abahnya. Jadinya tersenyum memanjanglah kami sepanjang hari…       Kiranya ni anak pertama kami […]

» Read more

Dah tak jual krim selsema, ganti dengan Set Resdung Sutra Aromaterapi

Salam, Nak kata pandai main SEO sangat taklah juga. Tapi banyak order dan pertanyaan dapat berkaitan krim selsema DrSneez di entri ini [klik]. Sebenarnya UH dah tak jual yer krim tu… Maaf sangat-sangat buat yang tertanya-tanya dan tertunggu balasan e-mel.   Pihak pengeluar dah buat rebranding jadi jenama baru -> Turmeric Cream (krim kunyit). dan buat masa ini UH belum […]

» Read more
1 2 3 4 208