Rezeki menang Giveaway . Mr.Random sayangkan saya kali ini … rasa nak lompat bintang buleh ? ;p

Tweet  Rebutlah peluang menangi DOMAIN PERCUMA selama 2 tahun.Klik!  Sekadar catatan ringkas saja untuk malam ini (tajuk saja panjang tak hengat ;p) . Betullah kata pepatah lebih kurang begini ; jika hendak berjaya mengail banyak ikan , pasanglah umpan banyak-banyak supaya lebih banyak peluang umpan mengena . Setuju ? So… apa kaitannya pepatah tu ? Tentang join contest dan Giveaway […]

» Read more

Hafiz Hamidun & Heliza bertunang ? | Padan tak mereka berdua ni ?

Tweet  Rebutlah peluang menangi DOMAIN PERCUMA selama 2 tahun.Klik!  Gempak dak tajuk entri ni ? Bagi peminat-peminat mereka (Heliza dan Hafiz) maybe ada sikit rasa tergugat di situ …. hehehehe ;p Eh dah macam blog gosip plak yer . Saja ubah2 angin kejap … Refreshing ;) Ada kedengaran hari tu khabar angin mungkin mengatakan Hafiz Hamidun (bekas anggota kumpulan nasyid […]

» Read more
1 175 176 177 178 179 208