Selamat Tahun Baru 2011

Salam semua , moga sihat-sihat hendaknya . Selamat tahun baru 2011 ! Masih tak terlambat nak wish wish kan ? Nampaknya Hanie sekeluarga menyambut tahun baru di kampung halaman tercinta . Eh bukan sambut apa pun , maksud Hanie , dalam mood tahun baru denagn tidak berada di rumah sendiri . Ishh tak pernah le kami nak menyambut-nyambut bercountdown-countdown tu […]

» Read more

Contest dah nak tamat … cepat …cepat…join ..domain baru mungkin menjadi milik anda !

 Rebutlah peluang menangi DOMAIN PERCUMA selama 2 tahun.Klik!  Assalamualaikum . Ini dalam mode : Tergesa-gesa dan bersiaran dari “tuuuutttt” .p . Biasanya menaip entri m’gunakan lappy tetapi kali ini menggunakan PC . Sungguh kekok ok , but i don’t care , nak update gak sikit memandangkan contest ku ‘di sana’ dah nak tamat tengah malam ini , jam 11.59 malam […]

» Read more

Keputusan kemasukan MRSM 2011

Harap bersabar ya adik-adik yang sudah apply permohonan dan menduduki exam kemasukan ke MRSM bagi Tingkatan 1 dan Tingkatan 4 . Saingan untuk masuk ke MRSM ini memanglah sengit . Adik ipar saya sendiri merupakan batch terakhir yang menduduki Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM) di salah satu cawangan MRSM di Malaysia untuk Tingkatan 1 . Daripada  hampir 600 orang yang mendaftar […]

» Read more
1 174 175 176 177 178 208