Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

One Lovely Blog

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

One Lovely Blog

 

Salam ceria …

 

Berbunganya hati bila blog tak seberapa ni dikatakan “lovely” … :p Opsss , ini award blog yer … One Lovely Blog Award yang Kakyong pass ke saya . Lama dah ni tapi dok tertangguh² je . Mahap yer ….

 

 

Bile dah dapat award ni , haruslah inform 7 perkara random tentang diri ini ….

Apa ye 7 perkara yg korang nak tau agak²nya ?

Saya cuba ajelah mana yg patut … tapi semuanya berkaitan dgn blog k ….

 

Perkara 1

Saya tidak blogging tentang semua perkara yg terjadi dlm hidup saya sekeluarga . Masih banyak yg saya tak ceritakan di sini …

 

Perkara 2

Berblog dirasakan seolah-olah berada di satu alam yg lain … cewwahhh ~

 

Perkara 3

Dalam blog saya nampak seolah-olah seorg yang banyak bercakap dan bukan pemalu , tetapi hakikat diri saya yg sebenar ialah yg sebaliknya ;) .

 

Perkara 4

Sejak awal lagi saya memang percaya blogging boleh/mampu menghasilkan pendapatan … dan sedang bercita-cita nak capai income 4 angka sebulan macam blogger Yanmie  dan Faisal 2dayBlogger (just name a few)  …  sekarang ? Biarlah rahsia ~ ;)

 

Perkara 5

Saya tak suka orang anggap yg ehwal blogging saya ni telah mengenepikan aktiviti² lain seperti aktiviti keagamaan . Please lah .. jangan cepat bersangka buruk ok ….

 

Perkara 6

Blogging didapati semakin lama semakin fun & i luv to challenge myself ;)

 

Perkara 7

…………dan tidak semua insan dlm dunia realiti saya ketahui tentang blog ini . Entah kenapa saya tak rasa nak war²kan pada mereka tapi kalau dlm dunia maya ni jgn cakaplah … ;)

 

 

Ok done . Hope u all will enjoy reading it ;) . Many thanks …

 

 

 

22 Responses

  1. tiefazatie says:

    rajin btol sis nie..hee

  2. zuwaidah says:

    well done. menarik!

  3. puanbee says:

    best kan dapat award , bee dh pernah dpt ni , tp tk tahu lah apa jadi dh kat award tu ..

    nis.. commenluv lak problem cam ne ye nk buat

  4. Acik says:

    part buat duit 4 angka tu bes …. :)
    Acik ada entri terbaru… jom baca Penyakit Hati dan Banner untuk Minah BlurMy Profile

  5. puan kutu says:

    yup makin lama makin fun..tp ada pasang surutny ajugak..klu mood mls dtg tak berupdate lor..:)

    • Ummi Hanie says:

      fun kan kutu …

      tp bese la kite ni manusia bukannye robot … klu boleh cipta robot tolong buat entry tiap2 hari bagus gak kan ?? :p sengal … hahahh ~

  6. Nur says:

    Banyak yg Kak UmmiHanie tulis tu ada kebenarannya.. Nur setuju sangat.. Happy blogging!
    Nur ada entri terbaru… jom baca Keropok Lekor MersingMy Profile

  7. Ummi Hanie says:

    yup , airneslobeng ;)

  8. mohamadazhan says:

    datang untuk menjemput akak join COntest Aku Berpuisi =)

    percubaan pertama.hehe
    mohamadazhan ada entri terbaru… jom baca Contest Aku Berpuisi | Tarikh Akhir 16 Ogos 2011My Profile

  9. MEKAR says:

    Org yg kenal sya di alam nyata pun tak tahu ttng kewujudan blog saya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *