One Lovely Blog

by Ummi Hanie on July 15, 2011

in Blog, My Award(s)

 

Salam ceria …

 

Berbunganya hati bila blog tak seberapa ni dikatakan “lovely” … :p Opsss , ini award blog yer … One Lovely Blog Award yang Kakyong pass ke saya . Lama dah ni tapi dok tertangguh² je . Mahap yer ….

 

 

Bile dah dapat award ni , haruslah inform 7 perkara random tentang diri ini ….

Apa ye 7 perkara yg korang nak tau agak²nya ?

Saya cuba ajelah mana yg patut … tapi semuanya berkaitan dgn blog k ….

 

Perkara 1

Saya tidak blogging tentang semua perkara yg terjadi dlm hidup saya sekeluarga . Masih banyak yg saya tak ceritakan di sini …

 

Perkara 2

Berblog dirasakan seolah-olah berada di satu alam yg lain … cewwahhh ~

 

Perkara 3

Dalam blog saya nampak seolah-olah seorg yang banyak bercakap dan bukan pemalu , tetapi hakikat diri saya yg sebenar ialah yg sebaliknya ;) .

 

Perkara 4

Sejak awal lagi saya memang percaya blogging boleh/mampu menghasilkan pendapatan … dan sedang bercita-cita nak capai income 4 angka sebulan macam blogger Yanmie  dan Faisal 2dayBlogger (just name a few)  …  sekarang ? Biarlah rahsia ~ ;)

 

Perkara 5

Saya tak suka orang anggap yg ehwal blogging saya ni telah mengenepikan aktiviti² lain seperti aktiviti keagamaan . Please lah .. jangan cepat bersangka buruk ok ….

 

Perkara 6

Blogging didapati semakin lama semakin fun & i luv to challenge myself ;)

 

Perkara 7

…………dan tidak semua insan dlm dunia realiti saya ketahui tentang blog ini . Entah kenapa saya tak rasa nak war²kan pada mereka tapi kalau dlm dunia maya ni jgn cakaplah … ;)

 

 

Ok done . Hope u all will enjoy reading it ;) . Many thanks …

 

 

{ 23 comments… read them below or add one }

tiefazatie July 15, 2011 at 4:57 PM

rajin btol sis nie..hee

Reply

Ummi Hanie July 15, 2011 at 10:20 PM

merajenkan diri namenye tu ifa … tihihihih :p

dah lama perap award ni haaa …

Reply

zuwaidah July 15, 2011 at 5:26 PM

well done. menarik!

Reply

Ummi Hanie July 15, 2011 at 10:20 PM

ye ker … thanx anyway zu ;)

Reply

puanbee July 15, 2011 at 6:11 PM

best kan dapat award , bee dh pernah dpt ni , tp tk tahu lah apa jadi dh kat award tu ..

nis.. commenluv lak problem cam ne ye nk buat

Reply

Ummi Hanie July 15, 2011 at 10:21 PM

aah best bee tmbah kali pertama dpt dolu2 … wahh kembang kempis kemputtt dibuatnyer … muehehehe ~

comluv ek bee … mende tu mmg suke wat hal..nis dah kena sebelum ni ,xtau dah nk godek camane lg sbb rase sume dah buat,skrg ni tiba2 ok sndiri lak bee…pelik2

Reply

puanbee July 15, 2011 at 10:33 PM

ye ke ? bee pun malas buat apa2 dah lantak ler.. tp rugi lah kan ..tk leh promot entri kita haha

Reply

Ummi Hanie July 16, 2011 at 3:32 PM

aah bee , rugi tang promote link tu ler … sabo je ler

Reply

Ummi Hanie July 16, 2011 at 3:35 PM

aah bee sabor je le…rugi le xdpt pomot tu kan…

Reply

nza July 15, 2011 at 9:21 PM

nice!!!!

Reply

Ummi Hanie July 15, 2011 at 10:23 PM

thanx kak nza … :)

Reply

Acik July 15, 2011 at 11:12 PM

part buat duit 4 angka tu bes …. :)
Acik ada entri terbaru… jom baca Penyakit Hati dan Banner untuk Minah BlurMy Profile

Reply

Ummi Hanie July 16, 2011 at 3:43 PM

acik .. motivasi namanye tuuu … ;)

xmustahil blogger ade income mcm tu kan?buktinya mmg dah ade..blogger melayu pun dah ramai…caiyok2!

Reply

puan kutu July 15, 2011 at 11:19 PM

yup makin lama makin fun..tp ada pasang surutny ajugak..klu mood mls dtg tak berupdate lor..:)

Reply

Ummi Hanie July 16, 2011 at 3:46 PM

fun kan kutu …

tp bese la kite ni manusia bukannye robot … klu boleh cipta robot tolong buat entry tiap2 hari bagus gak kan ?? :p sengal … hahahh ~

Reply

airneslobeng July 15, 2011 at 11:29 PM

akak pun surirumah cm akak puan bee ke?
airneslobeng ada entri terbaru… jom baca Penyakit Diabetes | Cara Mengawal Kencing Manis (Diabetes)My Profile

Reply

Ummi Hanie July 16, 2011 at 3:33 PM

yup , airneslobeng ;)

Reply

Nur July 16, 2011 at 10:50 AM

Banyak yg Kak UmmiHanie tulis tu ada kebenarannya.. Nur setuju sangat.. Happy blogging!
Nur ada entri terbaru… jom baca Keropok Lekor MersingMy Profile

Reply

Ummi Hanie July 16, 2011 at 3:56 PM

thanx Nur …

maybe sbb penulisan dr hati kot … happy blogging to u too ! ;)

Reply

mohamadazhan July 16, 2011 at 11:56 PM

datang untuk menjemput akak join COntest Aku Berpuisi =)

percubaan pertama.hehe
mohamadazhan ada entri terbaru… jom baca Contest Aku Berpuisi | Tarikh Akhir 16 Ogos 2011My Profile

Reply

Ummi Hanie July 17, 2011 at 1:23 PM

insyaAllah,terima kasih Azhan :)

Reply

MEKAR July 18, 2011 at 6:02 PM

Org yg kenal sya di alam nyata pun tak tahu ttng kewujudan blog saya..

Reply

Ummi Hanie July 18, 2011 at 7:53 PM

kite serupa … erm cume jiran sy sorang dua kot yg tawu …
kgkwn lain dulu tau tp sejak sy tukar link depa xtau lg kot … :p

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: