Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Offline

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Offline

 

Salam bahagia beb .

Gamaknye musim bebudak kena demam ek ? anak² saya pun 3 orang kena demam , tapi taklah teruk sangat . Alhamdulillah syukur dah sihat pun … cuma bila menjelang petang tu demam tu macam datang balik pada si Kakak . Risau jugak demam zaman sekarang ni . Nauzubillah . Moga2 demam biasa sajalah . Dah lama juga tak kena demam ni . Sorang je anakku yang masih ‘terselamat’ . Cik adik Munirah . Tapi kuat bersin orangnye . Cumil je bunyik .

 

Waaaaawawawa …. terpaksa terima kenyataan tak dapat online untuk beberapa hari ni . Sorry ye kalo kome tunggu² sambungan entry sebelum ni (home office tu) . Terpaksa tangguhkan sehingga hujung minggu ni InsyaAllah . Ini pun curi² masa taip entry sementara tunggu encik hasben balik dari opis (wat overtime sendirian berhad) . Barang² nak ikut encik hasben ke KL beberapa hari ni dah siap dah sat tadi . Tinggal sikit² ajelah . Kain pun dah dimesinkan . Lega rasa dah takde kain kotor tinggal lama² masa kami takde ni .

 

Kalau ada pun entry sebelum Khamis @ Jumaat ni , itu adalah scheduled entry … Oklah . Sempat lagi membebel kejap sebelum berangkat kan … Sehingga bertemu kembali … daaa ~

 

 

4 Responses

  1. Nida says:

    Semoga selamat perjalanan pergi dan balik.. dan selamat bercuti :)
    Nida ada entri terbaru… jom baca Sekencang AnginMy Profile

  2. nza says:

    slmat bercuti….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *