NTAH LA …

Tajuk entri ni bukan jawapan kepada apa² soklan .

Sebaliknya ia adalah nama sebuah laman web yang menempatkan blogger2 seperti kita berkumpul secara maya .

Alhamdulillah , blog saya dah tersenarai di Ntah La Blog Kita . Tapi itu semasa saya memakai template lama Gisele Jaquenod ‘s News From the Sky tuh . Templatenya kaler baby blue .. sejuk jew mate mandang . Aih perasan !

 

 

 

Ni saya printscreenkan page yg memaparkan blog saya yg tak glemer nih .

*nampak tak dah berbulan2 (dari bulan Jun aritu )terjadi tapi baru la ni nak story*

Kalian pun boleh submitkan blog di sana . Moga2 bertambah lagi kenalan dan kepopularan blog anda yang sememangnya sudah sedia popular iteww . Very easy step ok . Cuma , ambik masa sikitlah utk admin siarkan blog kalian ye . Sabar sikit sebab ramai yang request . Dan . . . kalian juga kena tempekkan banner Ntah La di blog kalian . . . Saya dah tempek lama , tapi bila asik2 tukar template , dah terlupa plak nak tempek semula bannernya . Sorry ye admin NtahLa . . . Sekarang ni banner u ade kat bawah blog ni . Boleh ye ? :)
Antara kategori2 blog yg disediakan ialah ;
  • Blog Resource ,
  • Computer and IT ,
  • Family and Parenting ,
  • Business & Career ,
  • Home & Toy ,
  • Internet Marketing ,
  • Personal , —> contohnya blog ni lah
  • Shopping & Fashion ,
  • Religion , dan baaaanyak lagi …

 

Lepas ni saya cadang nak submit lagi blog² lain yg saya ada . Benda free , ambik lah kesempatan promosi sikittt . . . Jumpa di sana ya ? 

 

68 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *