Nickname paling unik

by Ummi Hanie on November 9, 2011

in segmen

Saya rasa banyak sekali  berhutang entri yang saya janji nak buat sebelum ini sehinggakan ada yang saya dah terlupa @ terlepas pandang.

Sementara saya masih ingat,maka terbitlah entri ini. Kalau korang masih ingat dengan sebuah segmen blog yang saya anjurkan sebelum bersalin hari tu – segmen “kenapa nickname saya begini?”. Saya ada promise nak war-warkan nickname paling unik @ menarik pada pendengaran telinga saya ni.. hehe .

So , daripada 21 penyertaan korang yang baek hati ni , saya secara jujurnya memilih 3 nicknames paling unik @ menarik ;

  1. Sepet Kuku – Pada asalnya saya sangkakan “sepet” itu dikaitkan dengan mata sepet , tapi saya heran tengok yang empunya namanya langsung tak sepet … rope²nyer beliau tersilap eja “sepit” menjadi “sepet” untuk nickname penuhnya , Sepet kuku . Korang baca la sendiri ye kisah panjang empunya nickname ni sendiri di blognya.
  2. Dodol –  katanya anak kepada Wak Dol . Lawak juge ye empunye nickname nih. Sebenarnya nickname beliau banyak , tapi nickname Dodol yang melekat di hati … hehehe :p
  3. AfzalSukaSuki – ya , suka-suki beliaulah nak guna nickname macammana gaya pun kan … perwatakannya memang ceria,lucu dan cepat mesra.
Yang tak tersenarai , harap jangan berkecil hati yer.Segmen ni pun santai² saja tapi dapat juga menambah kenalan. Ada idea dan masa terkuang, saya cadang nak buat lagi segmen lain atau barangkali giveaway pula?Tengoklah … Cuma,lately saya agak kesuntukan masa untuk menghadap blog,apatah lagi untuk blogwalking.Masih ada yang sudi ziarah blog saya ni ke ? ;)

Incoming search terms:

{ 25 comments… read them below or add one }