Nickname paling unik

Saya rasa banyak sekali  berhutang entri yang saya janji nak buat sebelum ini sehinggakan ada yang saya dah terlupa @ terlepas pandang.

Sementara saya masih ingat,maka terbitlah entri ini. Kalau korang masih ingat dengan sebuah segmen blog yang saya anjurkan sebelum bersalin hari tu – segmen “kenapa nickname saya begini?”. Saya ada promise nak war-warkan nickname paling unik @ menarik pada pendengaran telinga saya ni.. hehe .

So , daripada 21 penyertaan korang yang baek hati ni , saya secara jujurnya memilih 3 nicknames paling unik @ menarik ;

  1. Sepet Kuku – Pada asalnya saya sangkakan “sepet” itu dikaitkan dengan mata sepet , tapi saya heran tengok yang empunya namanya langsung tak sepet … rope²nyer beliau tersilap eja “sepit” menjadi “sepet” untuk nickname penuhnya , Sepet kuku . Korang baca la sendiri ye kisah panjang empunya nickname ni sendiri di blognya.
  2. Dodol –  katanya anak kepada Wak Dol . Lawak juge ye empunye nickname nih. Sebenarnya nickname beliau banyak , tapi nickname Dodol yang melekat di hati … hehehe :p
  3. AfzalSukaSuki – ya , suka-suki beliaulah nak guna nickname macammana gaya pun kan … perwatakannya memang ceria,lucu dan cepat mesra.
Yang tak tersenarai , harap jangan berkecil hati yer.Segmen ni pun santai² saja tapi dapat juga menambah kenalan. Ada idea dan masa terkuang, saya cadang nak buat lagi segmen lain atau barangkali giveaway pula?Tengoklah … Cuma,lately saya agak kesuntukan masa untuk menghadap blog,apatah lagi untuk blogwalking.Masih ada yang sudi ziarah blog saya ni ke ? ;)

Incoming search terms:

25 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *