Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Nak Simkad ONEXOX PERCUMA

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Nak Simkad ONEXOX PERCUMA

Salam wbt,

Lama sungguh tak sertai mana-mana blog contest.

Kali ini tergerak hati pula nak join contest SEO ONEXOX anjuran blog Coretan Anuar.

Blog ini kerap juga menganjurkan contest SEO yang hebat-hebat hadiahnya.

Saya tak mengahrapkan sangat kemenangan, lebih kepada memeriahkan contest rakan blogger sekaligus teringin pula nak mencuba simkad Celcom ONEXOX yang hangat diperkatakan kini.

Syarat-syarat

  • Isi borang pendaftaran di LINK INI. Syarat utama menjadi peserta ialah url blog perlu berumur sekurang-kurangnya setahun.. URL blog yang baru didaftarkan semalam atau bulan lepas, atau dua tiga bulan lepas tidak dibenarkan untuk mengikuti contest ini.
  • Anda perlu menulis satu entri bertajuk “Nak Simkad ONEXOX PERCUMA” di blog anda. Semasa mengisi borang pendaftaran, anda perlu sertakan URL bagi entri tersebut sebagai salah satu syarat untuk memiliki Simkad ONEXOX PERCUMA.
  • Disamping itu, anda juga perlu memilih salah satu nombor SIMKAD ONEXOX PERCUMA yang masih belum berpunya semasa mengisi borang untuk menyertai contest ini.
  • Selepas maklumat anda disahkan benar, sekeping Simkad ONEXOX PERCUMA akan diposkan ke alamat yang telah anda berikan sewaktu mengisi borang pendaftaran.
  • Apabila Simkad ONEXOX Percuma telah sampai ke tangan anda, Anda perlu mengaktifkan Simkad tersebut dengan menjadikan nombor ONEXOX penaja anda sebagai rujukan.
  • Bilangan peserta yang akan menyertai Contest SEO ini dihadkan kepada maksimum 100 Peserta sahaja

 

simkad_onexox_bisnes

Penaja Contest

Di bawah ini adalah senarai penaja Contest SEO ONEXOX. Senarai penaja wajib diletakkan di blog anda jika ingin menyertaanya. Senarai penaja akan bertambah, oleh itu kena pantau setiap masa agar senarai penaja ini diletakkan di artikel anda nanti.

 

16 Responses

  1. TS says:

    marila ramai2 pkai one xox ni..hiks..

  2. Anuar says:

    Assalamualaikum..

    Saya dah poskan simkad pada petang tadi..

    Terima kasih kerana sudi menyertai contest ini..

    Untuk mengaktifkan Tempoh penggunaan selama 28 bulan, user kena Topup sebanyak RM50 buat kali pertama..

    Lepas tu tak payah Topup selama 28 bulan pun tak apa… Line akan tetap aktif sampai 28 bulan..

    TQ

  3. Sye gne onexox.. memang jimat dan laju sangat kalau gne mobile data

  4. Dewi says:

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini http://www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

  5. suri says:

    semoga berjaya masa hadapan amin

  6. Ramai juga yang menyertai contest hebat tahun 2015 ini Pengalaman Bersama ONEXOX.

    Jom kunjungi entri saya:
    http://topseofriendly.blogspot.my/2015/11/pengalaman-bersama-onexox.html

  7. hasif says:

    sob2..tak dapat join sebab tak sampai sebulan..kena tunggu lagi 11 bulan untuk join..waaaa

  8. Fatin says:

    Semoga berjaya! Gambatte ne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *