Nak Simkad ONEXOX PERCUMA

Salam wbt,

Lama sungguh tak sertai mana-mana blog contest.

Kali ini tergerak hati pula nak join contest SEO ONEXOX anjuran blog Coretan Anuar.

Blog ini kerap juga menganjurkan contest SEO yang hebat-hebat hadiahnya.

Saya tak mengahrapkan sangat kemenangan, lebih kepada memeriahkan contest rakan blogger sekaligus teringin pula nak mencuba simkad Celcom ONEXOX yang hangat diperkatakan kini.

Syarat-syarat

  • Isi borang pendaftaran di LINK INI. Syarat utama menjadi peserta ialah url blog perlu berumur sekurang-kurangnya setahun.. URL blog yang baru didaftarkan semalam atau bulan lepas, atau dua tiga bulan lepas tidak dibenarkan untuk mengikuti contest ini.
  • Anda perlu menulis satu entri bertajuk “Nak Simkad ONEXOX PERCUMA” di blog anda. Semasa mengisi borang pendaftaran, anda perlu sertakan URL bagi entri tersebut sebagai salah satu syarat untuk memiliki Simkad ONEXOX PERCUMA.
  • Disamping itu, anda juga perlu memilih salah satu nombor SIMKAD ONEXOX PERCUMA yang masih belum berpunya semasa mengisi borang untuk menyertai contest ini.
  • Selepas maklumat anda disahkan benar, sekeping Simkad ONEXOX PERCUMA akan diposkan ke alamat yang telah anda berikan sewaktu mengisi borang pendaftaran.
  • Apabila Simkad ONEXOX Percuma telah sampai ke tangan anda, Anda perlu mengaktifkan Simkad tersebut dengan menjadikan nombor ONEXOX penaja anda sebagai rujukan.
  • Bilangan peserta yang akan menyertai Contest SEO ini dihadkan kepada maksimum 100 Peserta sahaja

 

simkad_onexox_bisnes

Penaja Contest

Di bawah ini adalah senarai penaja Contest SEO ONEXOX. Senarai penaja wajib diletakkan di blog anda jika ingin menyertaanya. Senarai penaja akan bertambah, oleh itu kena pantau setiap masa agar senarai penaja ini diletakkan di artikel anda nanti.

16 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *