Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Nak hadiah dari UK tak ?

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Nak hadiah dari UK tak ?

 

Jeng jeng jeng … ini bukan main² , ini juga bukan Ahmad Albab yang punya …. :D

Ada sapa² berkenan tak dengan ini ;

 

Set Cawan English Style

 

Biasanya , kaum hawa yang minat benda² macam ni , termasuklah teman sendiri … ;) Set cawan english style ni datangnya dari UK (United Kingdom) , serius bukan Ulu Klang ok !

Ya , ianya PERCUMA , hadiah untuk yang bertuah dan terpilih …. ! Dan yang pastinya bukan untuk saya … Can you guess what is going on here ? ;)

 

Ini adalah TEASER untuk sesuatu yang akan datang di blog ini . Nantikan ;)

 

 

23 Responses

  1. puan kutu says:

    cannot guess la hanie..klu kutu dpt nie simpan je,syg nak pakai.lawa sgt.haha..

  2. intan_blur says:

    cantik la hanie..ehehe
    morning hanie..
    smoga harini ceria buat hanie n family

  3. kakyong says:

    hanie nak buat giveaway ke??? ;)

  4. Mohkembara says:

    Salam Yong Hanie,

    Hmmm comey tu. Tapi make sure dia bukan bone China. Nanti kalau ada yg menang kena pos balut kemeh-kemeh, kalau pecah nangissss!

  5. mia liana says:

    mia nakkkkkk…. cantik ni.

  6. iEyLa says:

    waahhh..klu bg mak ni mau die nangis2 dpt nih…
    akk nk wat GA ek??xsabar la cmni nk tggu..hii

  7. lin azlina says:

    TAK SABAR NK TUNGGU GIVEAWAY NI…

  8. nizam says:

    nak guess sape eak…hihihi…
    lawa tu… ;)

  9. zie fauzi says:

    ni mmesti nak buat GA atau contest ni kan… hehehe…

  10. […] ;Top Referral no.1 = Sepasang cawan english design didatangkan khas dari UK oleh uk store (lihat gambar di sini)Top Referral no.2 = Baucer RM50 untuk shopping di UK Store  Top Referral  no.3 = Sulaman […]

  11. Asyrof Asri says:

    Cantiknya …

    nak beli jugaklah nanti .. :)

    Konfem retis .. haha ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *