Nak hadiah dari UK tak ?

by Ummi Hanie on January 17, 2012

in Umum

 

Jeng jeng jeng … ini bukan main² , ini juga bukan Ahmad Albab yang punya …. :D

Ada sapa² berkenan tak dengan ini ;

 

 

Biasanya , kaum hawa yang minat benda² macam ni , termasuklah teman sendiri … ;) Set cawan english style ni datangnya dari UK (United Kingdom) , serius bukan Ulu Klang ok !

Ya , ianya PERCUMA , hadiah untuk yang bertuah dan terpilih …. ! Dan yang pastinya bukan untuk saya … Can you guess what is going on here ? ;)

 

Ini adalah TEASER untuk sesuatu yang akan datang di blog ini . Nantikan ;)

 

{ 22 comments… read them below or add one }

puan kutu January 17, 2012 at 1:08 AM

cannot guess la hanie..klu kutu dpt nie simpan je,syg nak pakai.lawa sgt.haha..

Reply

Ummi Hanie January 17, 2012 at 1:32 AM

cannot guess ek …

wawawawa … simpan jek ker … aah yer,lawa bebenor syg nk gune :p

Reply

intan_blur January 17, 2012 at 8:54 AM

cantik la hanie..ehehe
morning hanie..
smoga harini ceria buat hanie n family

Reply

Ummi Hanie January 18, 2012 at 4:21 PM

cntik kan k.intan …

yup morning , eh dah ptg ni …:p

moga akk pun ceria juga ;)

Reply

kakyong January 17, 2012 at 9:24 AM

hanie nak buat giveaway ke??? ;)

Reply

Ummi Hanie January 18, 2012 at 4:22 PM

insyaAllah kkyong … ;)

Reply

Mohkembara January 17, 2012 at 9:45 AM

Salam Yong Hanie,

Hmmm comey tu. Tapi make sure dia bukan bone China. Nanti kalau ada yg menang kena pos balut kemeh-kemeh, kalau pecah nangissss!

Reply

Ummi Hanie January 18, 2012 at 4:24 PM

Wslm Yong Halima ,

insyaAllah bukan bone China tu … dan bukan teman yg akan mengeposnye nnti … yezzaa … ~ ;)

Reply

mia liana January 17, 2012 at 10:33 AM

mia nakkkkkk…. cantik ni.

Reply

Ummi Hanie January 18, 2012 at 4:25 PM

cntik kan mia …

nnti Hanie alert Mia utk prkembangan selanjutnye tntg ini dlm grup FB tu ;)

Reply

iEyLa January 17, 2012 at 11:16 AM

waahhh..klu bg mak ni mau die nangis2 dpt nih…
akk nk wat GA ek??xsabar la cmni nk tggu..hii

Reply

Ummi Hanie January 18, 2012 at 4:25 PM

haha ieyla … mak2 yg suke bnde2 cenggini kan …

insyaAllah … tunggu jer sikit mase lg k… ;)

Reply

lin azlina January 17, 2012 at 12:13 PM

TAK SABAR NK TUNGGU GIVEAWAY NI…

Reply

Ummi Hanie January 18, 2012 at 4:30 PM

insyaAllah lin , mudah2an akn brlangsung dlm sikit masa lg .. thanx ;)

Reply

nizam January 17, 2012 at 12:34 PM

nak guess sape eak…hihihi…
lawa tu… ;)

Reply

Ummi Hanie January 18, 2012 at 4:58 PM

guess ape kaitan dgn benda ni je .. hihi

lawa kan …

Reply

zie fauzi January 17, 2012 at 12:50 PM

ni mmesti nak buat GA atau contest ni kan… hehehe…

Reply

Ummi Hanie January 18, 2012 at 4:59 PM

insyaAllah zie … mudah2an gitu le … ;)

Reply

titan January 17, 2012 at 2:56 PM

nak kot. haha..

Reply

Ummi Hanie January 18, 2012 at 5:08 PM

kalo mng titan leh kasi mak . baru le hensem .. muahaha ~

Reply

Asyrof Asri May 22, 2013 at 1:02 AM

Cantiknya …

nak beli jugaklah nanti .. :)

Konfem retis .. haha ..

Reply

Ummi Hanie May 22, 2013 at 3:53 PM

yg ini kawan sy sendiri yg jual, dan ada cawangan di Setiawan.. best boleh tengok real ;)

haha.. retiss~

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: