Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Nak coklat tak ?

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Nak coklat tak ?

 

BismillahirrahmanirRahim …

 

Oleh kerana saya  ni peminat tegar COKLAT maka tak keruan rasanya nak lepaskan peluang memenangi COKLAT dari d’SweetChoc Homemade ni …Jom la join sama²ku dengan KLIK banner ini ;

 

 

Saya nak TAG ;

# Kak Pija (Siti Sifir)

# Kak Yati

# Puan Kutu

 

Banyak lagi masa ada ni … sampai 31 Julai 2011 .

 

COKLAT Lisa ni ada macam² jenis , filling , bentuk …. Terliur tekak orang mengandung ni nengoknye wei … :p

 

 

12 Responses

  1. ctN honey says:

    sapa yg tak suka coklat…dari kecik sampai ke tua semua suka
    ctN honey ada entri terbaru… jom baca Majlis perkahwinan RM12 juta Norman dan Memey mendapat komen negatif dari beberapa pihakMy Profile

  2. eus says:

    nk jugak!!!!
    eus ada entri terbaru… jom baca Medan Terapi?!My Profile

  3. puanbee says:

    kalau tk menang nih kena beli nis haha..ibu ngandung ni
    puanbee ada entri terbaru… jom baca Kontest Menang Duit RayaMy Profile

  4. mama pipie says:

    sedapnye coklat tu..
    mama pipie ada entri terbaru… jom baca Kejahatan Bukan Satu KebetulanMy Profile

  5. puan kutu says:

    moga ada rezeki coklat utk baby dlm perut tu.hehe.tq tag..nti insyaallah sy buat!
    puan kutu ada entri terbaru… jom baca Drama Kitab CintaMy Profile

Leave a Reply to puanbee Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *