My Pinky Moments

by Ummi Hanie on March 27, 2012

in Contest/GA

klik banner utk join

Dijemput sendiri oleh cekgu GTO via emel… so macam terigau² kalau tak join… hehehhe.

Jenuh juga nak memilih the best pic untuk contest My Pinky Moments ni, tapi takpe, saya mencuba dengan gambar ini;

Onie...

 

Macam biasa, modelnya Onie (izzah munirah). Berbaju PINK, sedang memotong kek hari jadi ketiganya, juga Patrick Starfish yang berwarna PINK ! ;)

DUA gambar je boleh letak ekk..? ;)

Ok satu lagi;

Onie again !

Alamak, model ni lagilah… haha. Nak buat camana, gambar² model ni jugak yang sesuai sikit untuk masuk contest… you go girl ! ;) *sila abaikan gambar abangnya di belakang tu :p

Hadiah-Hadiahnya (Bernilai RM600+) :

Tempat Pertama : RM150 + Duit Kertas RM20 baharu

Tempat kedua : RM80 + Duit kertas RM1 dan RM5 baharu

Tempat ketiga : RM50 + duit kertas RM1 dan RM5 baharu

Hadiah ke 4-6 : 3 x RM30

Hadiah saguhati x 10 pemenang = RM10 Cash/top up

Like terbanyak = RM30 cash/top up

Cabutan bertuah peserta 1-30 , 3 pemenang = RM10cash/top up

Peserta lelaki pertama join contest = RM10cash/top up

Kategori Khas  (RM30 x 3 pemenang)

1) The Pinky Lady

2) Lelaki Paling Jambu

3) Others ( gambar benda, makanan, tempat, etc…)

 

Pemilihan pemenang :

70% berdasarkan pemilihan juri gambar paling kreatif dan mencuit hati dan 30% dari Like gambar itu yang akan diuploadkan di SINI (no fraud like plss…).

KALAU BERKENAN DENGAN GAMBOR ANAK DARA TEMAN, SILALAH VOTE YER…. TEGHIMA KASIH !!

 

“Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com dan Madammondoq.com ditaja bersama HazmanFadzil.Com, Alyzafisol.com, Blogr.my, Sharidawati.blogspot.com

Enveeus.Com  dan Syokkahwin.Com

{ 10 comments… read them below or add one }