My Pinky Moments

by Ummi Hanie on March 27, 2012

in Contest/GA

klik banner utk join

Dijemput sendiri oleh cekgu GTO via emel… so macam terigau² kalau tak join… hehehhe.

Jenuh juga nak memilih the best pic untuk contest My Pinky Moments ni, tapi takpe, saya mencuba dengan gambar ini;

Onie...

 

Macam biasa, modelnya Onie (izzah munirah). Berbaju PINK, sedang memotong kek hari jadi ketiganya, juga Patrick Starfish yang berwarna PINK ! ;)

DUA gambar je boleh letak ekk..? ;)

Ok satu lagi;

Onie again !

Alamak, model ni lagilah… haha. Nak buat camana, gambar² model ni jugak yang sesuai sikit untuk masuk contest… you go girl ! ;) *sila abaikan gambar abangnya di belakang tu :p

Hadiah-Hadiahnya (Bernilai RM600+) :

Tempat Pertama : RM150 + Duit Kertas RM20 baharu

Tempat kedua : RM80 + Duit kertas RM1 dan RM5 baharu

Tempat ketiga : RM50 + duit kertas RM1 dan RM5 baharu

Hadiah ke 4-6 : 3 x RM30

Hadiah saguhati x 10 pemenang = RM10 Cash/top up

Like terbanyak = RM30 cash/top up

Cabutan bertuah peserta 1-30 , 3 pemenang = RM10cash/top up

Peserta lelaki pertama join contest = RM10cash/top up

Kategori Khas  (RM30 x 3 pemenang)

1) The Pinky Lady

2) Lelaki Paling Jambu

3) Others ( gambar benda, makanan, tempat, etc…)

 

Pemilihan pemenang :

70% berdasarkan pemilihan juri gambar paling kreatif dan mencuit hati dan 30% dari Like gambar itu yang akan diuploadkan di SINI (no fraud like plss…).

KALAU BERKENAN DENGAN GAMBOR ANAK DARA TEMAN, SILALAH VOTE YER…. TEGHIMA KASIH !!

 

“Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com dan Madammondoq.com ditaja bersama HazmanFadzil.Com, Alyzafisol.com, Blogr.my, Sharidawati.blogspot.com

Enveeus.Com  dan Syokkahwin.Com

{ 10 comments… read them below or add one }

eus March 27, 2012 at 2:11 PM

wahh… menariknya hadiah!!!! gudluck hanie!!! Comey Onie in pinky…!!!

Reply

Ummi Hanie March 27, 2012 at 3:46 PM

jom le join kak eus… ank2 kak eus kan comei2… ;)

Reply

sjiehan March 29, 2012 at 12:05 AM

xleh nak join… xde baju pink~ hahaha

Reply

Ummi Hanie March 30, 2012 at 10:50 AM

pic family/kwn pun buleh aslkn dpt keizinan ;)

Reply

eus March 27, 2012 at 4:04 PM

tingin jugak! tp x sempat kot nak selongkar ‘almari’ gambar2 mereka.. k’yus tgh bz skang ni.. huhu… *Ala.. anak2 hanie lagi comey2 belaka.. sume geng pipipau! geram! hehe…

Reply

Ummi Hanie March 27, 2012 at 10:43 PM

owhh…kak yus tgh bz ek… takper2…

hehehhh…. pipipau ;)

Reply

izan ishak March 28, 2012 at 11:06 AM

gud luck ye hanie!

comel plak k.izan tgk onie n kek starfishnya tu…

Reply

Ummi Hanie March 28, 2012 at 2:59 PM

thnx k.izan…

hehe…comel2 juge tp akainye…. mcm org tua :p

Reply

puan kutu March 31, 2012 at 8:44 PM

alamak menarik plak hadiahnya.tiba2 terasa macam rajin nak join.tp mana nak carik model pinknya nie ekk..kena belek album dulu..hihi..

Reply

Ummi Hanie April 2, 2012 at 9:12 AM

join je kutu… amik gambar on the spot pun takpe, carik je mende2 pink,xsemesti baju pink ;)

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: