Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

My Pinky Moments

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

My Pinky Moments

klik banner utk join

Dijemput sendiri oleh cekgu GTO via emel… so macam terigau² kalau tak join… hehehhe.

Jenuh juga nak memilih the best pic untuk contest My Pinky Moments ni, tapi takpe, saya mencuba dengan gambar ini;

Onie...

 

Macam biasa, modelnya Onie (izzah munirah). Berbaju PINK, sedang memotong kek hari jadi ketiganya, juga Patrick Starfish yang berwarna PINK ! ;)

DUA gambar je boleh letak ekk..? ;)

Ok satu lagi;

Onie again !

Alamak, model ni lagilah… haha. Nak buat camana, gambar² model ni jugak yang sesuai sikit untuk masuk contest… you go girl ! ;) *sila abaikan gambar abangnya di belakang tu :p

Hadiah-Hadiahnya (Bernilai RM600+) :

Tempat Pertama : RM150 + Duit Kertas RM20 baharu

Tempat kedua : RM80 + Duit kertas RM1 dan RM5 baharu

Tempat ketiga : RM50 + duit kertas RM1 dan RM5 baharu

Hadiah ke 4-6 : 3 x RM30

Hadiah saguhati x 10 pemenang = RM10 Cash/top up

Like terbanyak = RM30 cash/top up

Cabutan bertuah peserta 1-30 , 3 pemenang = RM10cash/top up

Peserta lelaki pertama join contest = RM10cash/top up

Kategori Khas  (RM30 x 3 pemenang)

1) The Pinky Lady

2) Lelaki Paling Jambu

3) Others ( gambar benda, makanan, tempat, etc…)

 

Pemilihan pemenang :

70% berdasarkan pemilihan juri gambar paling kreatif dan mencuit hati dan 30% dari Like gambar itu yang akan diuploadkan di SINI (no fraud like plss…).

KALAU BERKENAN DENGAN GAMBOR ANAK DARA TEMAN, SILALAH VOTE YER…. TEGHIMA KASIH !!

 

“Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com dan Madammondoq.com ditaja bersama HazmanFadzil.Com, Alyzafisol.com, Blogr.my, Sharidawati.blogspot.com

Enveeus.Com  dan Syokkahwin.Com

 

11 Responses

  1. eus says:

    wahh… menariknya hadiah!!!! gudluck hanie!!! Comey Onie in pinky…!!!

  2. eus says:

    tingin jugak! tp x sempat kot nak selongkar ‘almari’ gambar2 mereka.. k’yus tgh bz skang ni.. huhu… *Ala.. anak2 hanie lagi comey2 belaka.. sume geng pipipau! geram! hehe…

  3. izan ishak says:

    gud luck ye hanie!

    comel plak k.izan tgk onie n kek starfishnya tu…

  4. puan kutu says:

    alamak menarik plak hadiahnya.tiba2 terasa macam rajin nak join.tp mana nak carik model pinknya nie ekk..kena belek album dulu..hihi..

  5. […] Raih undi untuk si gadis pingitan Posted on April 4, 2012 by Ummi HanieSaya kan join contest My Pinky Moments Contest, jadi untuk melengkapkan pemarkahan sebanyak 30%, kenalah meraih undi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *