Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Monyet Ketawa

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Monyet Ketawa

Salam ceria dan senyum selalu yer ….

Entri super pendek sebab tak mau buat wordless punye segmen macam orang laen kan … hik3x
Moh kita layan video monyet ketawa ni . Anak-anak saya suka sangat video ni , termasuklah ummi depa ni sekali . Samada ianya diedit atau tidak , saya tak berapa pasti . Korang nilai sendiri k ….

Lucu tak ? Lucu tak ??

Incoming search terms:

 

13 Responses

  1. intan_blur says:

    ekekeekke…lawak la monyet tuh…ado..adoo jek

  2. puanbee says:

    yang bunyik tu kompom di edit kan nis.. hee ni bukan wordless nih
    puanbee ada entri terbaru… jom baca KSRS ( Kelab suri rumah sedunia )My Profile

  3. ctN honey says:

    comel pulak tgk monye tu…keh..keh..keh..
    ctN honey ada entri terbaru… jom baca Pertukaran Susu Untuk Membesar 1 tahun keatas PERCUMAMy Profile

  4. BroZooL says:

    Kah kah kah..lawak gile monyet tu..
    BroZooL ada entri terbaru… jom baca Cara Paling Mudah Masukkan Header Dalam BlogMy Profile

  5. Ummi Hanie says:

    pelik kan?
    bunyi tu rasenye edited tu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *