Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Minat berniaga dengan ada ilmu? Inilah masa yang tepat untuk join biz Ellsee

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Minat berniaga dengan ada ilmu? Inilah masa yang tepat untuk join biz Ellsee

Salam wbt dan Hai,

Pernah dengar tentang biz Ellsee? Atau biasa guna produk² Ellsee?

UH bersama Ellsee baru setahun jagung tapi banyak dapat timba ilmu dan pengalaman biz yang baru dan berharga. Join Ellsee, terus masuk training 15 + 2 hari tu fuuhhh berasap kepala tiap2 hari kena buat task. Tapi ! Hasilnya berbaloi-baloi, dan UH masih setia bersama Ellsee, dan kini UH dah masuk dalam Premiere Team (PT).

Ellsee baru merombak sistem baru yang lebih kebabommm, siap ada 6 jenis BONUS dan semua members akan dapat PAYSLIP hujung bulan. Dah macam payslip gaji gituuu. Best ke best sangat? Ok meh UH ceritakan dengan lebih lanjut tentang sistem baru Ellsee ni.

ELLSEE MILLION DOLLARS CLUB (EMDC)

Sebelum ni Ellsee gunakan sistem dropship – mini ejen – super ejen – stokis.

Kini tidak lagi berkuatkuasa Oktober 2018, EMDC ambil alih sistem baru. Fair & square untuk semua pihak.

So, macammana nak join EMDC?

Mudah saja. Kita ada 2 level iaitu ;

  • Blue Diamond Team (BDT)
  • Premiere Team (PT)

Ahli baru automatik akan join Ellsee sebagai BDT, juga boleh terus upgrade ke PT dengan syarat tertentu. Bermodalkan RM370 (Semenanjung) dan RM440 (Sabah/Sarawak), u r welkem to EMDC. Inilah PROMO SWEET SEPTEMBER yang dilanjutkan hingga hujung Oktober 2018 ini ya.

Masih ada peluang untuk uolzz join bisnes Ellsee yang superb ni. Sebab apa UH kata superb? Sebabnya produk2 Ellsee ni EVERGREEN. Tak bermusim. Sentiasa ada permintaan dari kategori ibu hamil, ibu berpantang, bayi dan seisi keluarga.

Cara sertai tim Ellsee

Tambah superbbbb sebab bulan JANUARI ni saja PROMO JATUH RAHANG uols kena rebut. Nak tambah pendapatan tak? Nak freedom belanja anak toys tak? So, bertindak sekarang ye!

PROMO JANUARY hanya RM190 bagi pakej BDT dan RM455 bagi pakej PT  untuk Semenanjung. Siap dapat 3 items lagi yang bila dijual, akan dapat untung runcit RM60. Banyak ke banyak tu ?

Hai semua, saya adalah leader Ellsee Sapphire, sangat alu-alukan kehadiran kalian dalam tim saya. InsyaAllah saya akan cuba jadi leader yang terbaik, akan guide kalian dalam tim dengan ilmu-ilmu bisnes percuma tapi PROVEN.

Nak sentuhan direct, silakan terpa ke skrin Whatsapp UH: wasap.my/60184027399/nakJoinEMDC_UH

 

2 Responses

  1. Ani Haryani says:

    Dengan berniaga, kita boleh menjana income sampingan yang best!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *