Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Mia Sara Nasuha yang super comel menempek di blogku

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Mia Sara Nasuha yang super comel menempek di blogku

Saper yang tak kenal adik manisss super comell Mia Sara Nasuha ? Ala … yang berlakon drama TV3 Adamaya tu … jadi anak Lisa Surihani dan Sein . Juga model beberapa buah iklan .

Jangan jelesss … budak kecik comel ni dah menempek di blog ni bermula hari ni sampai … bile saya pun tak pasti … ehhehehe . Ada yang tak perasan lagi ke ? Ni haa ….

jeles la cepat...jeles tak ? ;p

 

Sakan aku dok puji anak orang kan … anak sendiri pun comel  jugakkk … hurm , tapi kalo puji2 anak sendiri orang kata perasan melebih pulak ! Itulah kehidupan duniawi …. semuanya tak sempurna di mata orang kan ? Ehh … lari tajuk pulak ! Pedulikkan itu semua …

Saja sebenarnya … buat entri santai mantai sikit petang hari ni … keebtulan termasuk website Widgetindex yang cool tu , ternampak pula widget Si Mia Sara ni … terus berkenan dan … tempek sat kat blog ni . Skrip Mia suruh follow tu … of coz bukan ciptaan saya yer …. nak follow , follow , tamau follow , tengok dan baca saja sudah …. ;) Takyah fenin2 lalat ;) . Tapi kalau Mia betul2 suka kat blog Aunty Hanie ni , terima kasih le bebanyak ! Haha … poyo nye … entah bila masa laaa cik adik ni nak mai sini baca2 entri orang berumur lebih sikit dari suku abad ni kan ? ;p

Oh ya . Dapat beberapa aduan pembaca yang mengadu tak leh nak komen2 kat entri Hanie . Saya cek balik , nampak okey saje . Kadang2 gangguan line internet tu … cuba lagi ya ? Kalau tak molek2 jugak , saya akan cuba figure out balik esok2 nanti . Sebab still ada org boleh komen2 kat sini , means tak semua hadapi problem yg sama , rite ? Apapun thanx utk niat anda ingin mengomen di sini … Hanie tak paksa2 ye…. :)

Selalunya widget2 macam ni saya tempek tapi tak lama . Cukup masa , dah puas tengok sendiri , saya akan buang balik . Dan maybe tukar yang lain dalam masa yg sama atau lambat sedikit . Coz saya takmaulah blog ni nampak serabut sana sini , betul tak ? Kekemasan itu penting … kemas sgt ke blog ni hah?

Incoming search terms:

 

14 Responses

  1. tika leh says:

    comel2..cute si mia ni..

  2. sangat comel si mia nie….

  3. kakyong says:

    hanie,

    kakyong tak pasti ape kah sebabnya depa tak leh komen tu.. tp kan.. ni dah 2 hari kakyong masuk.. x leh nak baca @ nampak tulisan di ruang : nama, email & website..

    kakyong ni main belasah jer tinggalkan komen..

  4. Gieyana says:

    Cantik..tp kalau buka gna hset mmg x leh komen..dier ganggu sket kt komen box..huhu

  5. comel sangat2 budak ni ;)

  6. Nas says:

    comel..tpi gangu skit nak komen atau baca blog..klu ada option padam popup mia nie cantek gak..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *