Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Mencuba nasib dengan pengiklanan Geniee SSP

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Mencuba nasib dengan pengiklanan Geniee SSP

Salam holiday!

Belum ada mood bercerita perkara lain, apatah lagi topik percutian kerana cik abang tiada di sisi, nun jauh di Azerbaijan menjalankan tugas.

 

Okay. Geniee SSP.

Pernah dengar? Saya yakin ramai dah mencuba dengan syarikat pengiklanan dari Jepun ni.

Kalau korang kenal Innity, Komli, dan lain² tu. Maka begitulah Geniee SSP.

 

geniee

 

Sebelum ini dah bekerjasama dengan Komli dan Innity, mencuba nasib pula dengan Geniee SSP.

Hasilnya boleh tahan juga. Saya pun masih peringkat belajar memahami kaedah Geniee.

Pembayarannya dalam USD, sama macam KOMLI.

 

Perkembangan Innity pun semakin baik nampaknya. Alhamdulillah.

Segan nak tunjuk pendapatan lagi… lain kali noh…

 

Kalau korang juga berminat, boleh SIGN IN di sini >>> https://s.geniee.jp/ssp/v2/en/signup

 

Atas sebab tertentu, saya stopkan dulu pengiklanan KOMLI di blog.

Fokus pada Adsense, Innity dan Geniee serta pengiklanan affiliates dahulu.

 

Hmm, beginilah cara blogger buat duit dengan blog secara sambilan… kan?

 

 

buat duit online

 

33 Responses

  1. Raudzah says:

    Hmm..ada new option ya..nanti ummi updatekan ya…

  2. akubiomed says:

    Iklan Geniee kalau kita set iklan yang tidak dibenarkan. Kadang-kadang terlepas juga. Pop iklan bagi mereka browse blog mengunakan Smartphone dan Tablet.

  3. Jannah PS Low says:

    saya memang teringin nak jana pendapatan begitu. namun ilmu masih cetek. banyak kali gak duit burn, sebab banyak yang “menipu” terasa nak try yang ummi sebut ni ;)

  4. Abdur says:

    Semoga puan berjaya

  5. BLOGGER SABAH says:

    Saya baru setup blog,belum siap pasang iklan lagi.

  6. Hafizul says:

    Emm nanti pageview banyak baru nak try genie ni..hehe..ohhh cik abang tak ada ekk..kesian…sabau aje la….hehe

  7. amirulfaiz says:

    Wah, hebat, boleh dicontohi nih. :)

  8. syamila says:

    dah lama tak ambil tahu bab iklan2 ni…boleh je godek2 nanti…

  9. nurul huda says:

    Salam perkenalan

    semoga berjaya dengan geniee

  10. SobriMansor says:

    masih lagi setia dulu dengan nuffnang… traffik pun belum heavy lagi ke blog

  11. titan says:

    so far..geniee leh tahan gak bestnya.

  12. brohantu says:

    nampaknya boleh try ni

  13. reezluv says:

    byk sgt..tak larat plak nak masuk itu ini..:D

  14. cik tom says:

    ciktom ada dpt email dr geniee tp interestd nk join lg..
    nati sis review ye..mn tau ciktom tertarik hati nak join jgk nati…

  15. INFO LENGKAP says:

    Saya pun sudah daftar geniee, tinggal menunggu email balasan, tahnks for sharing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *