Mencuba nasib dengan pengiklanan Geniee SSP

Salam holiday!

Belum ada mood bercerita perkara lain, apatah lagi topik percutian kerana cik abang tiada di sisi, nun jauh di Azerbaijan menjalankan tugas.

 

Okay. Geniee SSP.

Pernah dengar? Saya yakin ramai dah mencuba dengan syarikat pengiklanan dari Jepun ni.

Kalau korang kenal Innity, Komli, dan lain² tu. Maka begitulah Geniee SSP.

 

geniee

 

Sebelum ini dah bekerjasama dengan Komli dan Innity, mencuba nasib pula dengan Geniee SSP.

Hasilnya boleh tahan juga. Saya pun masih peringkat belajar memahami kaedah Geniee.

Pembayarannya dalam USD, sama macam KOMLI.

 

Perkembangan Innity pun semakin baik nampaknya. Alhamdulillah.

Segan nak tunjuk pendapatan lagi… lain kali noh…

 

Kalau korang juga berminat, boleh SIGN IN di sini >>> https://s.geniee.jp/ssp/v2/en/signup

 

Atas sebab tertentu, saya stopkan dulu pengiklanan KOMLI di blog.

Fokus pada Adsense, Innity dan Geniee serta pengiklanan affiliates dahulu.

 

Hmm, beginilah cara blogger buat duit dengan blog secara sambilan… kan?

 

 

buat duit online

34 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *