Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Menang iPad, iPad Mini dan wang tunai dengan mudah

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Menang iPad, iPad Mini dan wang tunai dengan mudah

Win iPad, Mini iPad and Cash Prizes with #Weeclicks!

Salam bahagia,

Wah meriah zaman sekarang ni dengan pelbagai contest anjuran banyak pihak, antaranya WeeClicks.

Peluang menang iPad 4th Generation, iPad mini dan wang tunai weih !

Syarat² pun tak terlalu susah. Cuma nak rajin sikit je buat social sharing. Erm, korang kan rajin main FB, Twitter bagai kan… so, just share2 je… tuah badan siapa yang tahu? Tup tup dapat email korang menang iPad. Tak ke happy? ;)

Ok nak share cara² join contest kacang ni;

Langkah 1: Daftarkan diri di weeclicks.com.my. Klik butang “Sign Up” yang berada di atas. 

Langkah 2: Pergi layarilah fan page kami di facebook.com/weeclicks dan “Like” fan page kami. 

Langkah 3: Habiskan ayat ini: Saya suka berkongsi di Internet kerana…………(tulis apa yang anda suka, tidak had nombor perkataan. )

Langkah 4: Emelkan ayat kamu ke win(at)weeclicks.com.my. 

Yang sudah daftar, boleh terus ke langkah 2, 3 dan 4.

Best of luck ! :)

p.s: encik hubby dah beli iPad 4th generation Retina display tu. memang superbb… best woo kalau menang ;)

RM20k daily giveaway  is just what I need for my dream home! Visit #HOMEDEC from 1-4 May at KLCC!

 

14 Responses

  1. lin azlina says:

    tu la..perasan dah mendeni tp xjoin lagi.. lengah..huhu..tgk tarikh lmbt lagik….

  2. titan says:

    leh percaya ke nih..

  3. Asyrof Asri says:

    Percayalah …. (buka mulut sambil keluarkan lagu ya) …

    heheh ..

  4. BeritaKaki says:

    saya memang sepanjang hidup saya tak pernah ada tuah dalam cabutan bertuah..haha

  5. Denaihati says:

    good luck yer. lama lagi contest habis ni

  6. suri says:

    ini sah2 nak dpt cepat2 ya.. semoga berjaya

  7. Tawaran hadiah yang amat menggoda. Mungkin ramai yang akan mencuba tu. Saya bukan tak minat gak tetapi bab2 contest ni sejak turun temurun tak pernah menang. Mau mandi air bunga dulu kot? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *