Menang iPad, iPad Mini dan wang tunai dengan mudah

Win iPad, Mini iPad and Cash Prizes with #Weeclicks!

Salam bahagia,

Wah meriah zaman sekarang ni dengan pelbagai contest anjuran banyak pihak, antaranya WeeClicks.

Peluang menang iPad 4th Generation, iPad mini dan wang tunai weih !

Syarat² pun tak terlalu susah. Cuma nak rajin sikit je buat social sharing. Erm, korang kan rajin main FB, Twitter bagai kan… so, just share2 je… tuah badan siapa yang tahu? Tup tup dapat email korang menang iPad. Tak ke happy? ;)

Ok nak share cara² join contest kacang ni;

Langkah 1: Daftarkan diri di weeclicks.com.my. Klik butang “Sign Up” yang berada di atas. 

Langkah 2: Pergi layarilah fan page kami di facebook.com/weeclicks dan “Like” fan page kami. 

Langkah 3: Habiskan ayat ini: Saya suka berkongsi di Internet kerana…………(tulis apa yang anda suka, tidak had nombor perkataan. )

Langkah 4: Emelkan ayat kamu ke win(at)weeclicks.com.my. 

Yang sudah daftar, boleh terus ke langkah 2, 3 dan 4.

Best of luck ! :)

p.s: encik hubby dah beli iPad 4th generation Retina display tu. memang superbb… best woo kalau menang ;)

RM20k daily giveaway  is just what I need for my dream home! Visit #HOMEDEC from 1-4 May at KLCC!

Incoming search terms:

14 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *