Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Matinya seorang Pop Star

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Matinya seorang Pop Star

Innalillah . . MJ atau Michael Jackson atau Mikaeel (nama Islamnya) meninggal dunia hari ni akibat sakit jantung.


Hanie taknak ulas panjang2 sbb ramai blogger dah ulas ttg perkara ni. Hanie round2 tadi mmg banyak dah baca kisah kematian MJ ni. Tapi first skali Hanie bace via Yahoo sbb tu default web kat lappy cik abg ni .

Semoga beliau mati dlm KEIMANAN . Kita semua tak tahu kan . Jgn judge yg bukan2 . Mana tahu dia sempat mengucap di hujung nyawanya kan ??? InsyaAllah gerenti syurga jika begitu . Amin . . .

 

7 Responses

  1. Ummi Hanie says:

    >yes ummu…bkalan utk dunia ni kite siap beria-ia..tp bkalan utk 'di sana' kite ambik remeh jer kan..same2lah kite semua ambil iktibar utk lebih beringat2 hw kematian itu x jauh drpd kita..

  2. Yan says:

    >betul betul..hanie blum ketinggalan lg..klu dah 5-6 blan baru tau.. tu mmg ketinggalan giler tu

  3. Ummi Hanie says:

    >dok dlm gue mane agaknye yer kak yan kalo gitu ?? :D

  4. hans says:

    >adoi…masih musykil pasal kematian dia

  5. >Ade kn dlm n3 Sis Hanie sblm nie yg citer tntg kematian MJ nie dsbbkn oleh konspirasi barat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *