Matinya seorang Pop Star

Innalillah . . MJ atau Michael Jackson atau Mikaeel (nama Islamnya) meninggal dunia hari ni akibat sakit jantung.


Hanie taknak ulas panjang2 sbb ramai blogger dah ulas ttg perkara ni. Hanie round2 tadi mmg banyak dah baca kisah kematian MJ ni. Tapi first skali Hanie bace via Yahoo sbb tu default web kat lappy cik abg ni .

Semoga beliau mati dlm KEIMANAN . Kita semua tak tahu kan . Jgn judge yg bukan2 . Mana tahu dia sempat mengucap di hujung nyawanya kan ??? InsyaAllah gerenti syurga jika begitu . Amin . . .

7 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *