Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Malaysia Top Blogger

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Malaysia Top Blogger

 TOLONGLAH SUPPORT SAYA WAHAI KAWAN²… TINGGAL BEBERAPA HARI SAJA LAGI… (29 Feb.2012 jam 12 midnite!)

Semua blogger layak menyertai pertandingan online ini,tak kira samada anda blogger newbie ataupun blogger otai. Saya? Blogger medium je lahhhh … :p Newbie tidak,otai pun tidak, buleh ?

Oleh kerna itu , mintalah jasa baik kawan² semua untuk support blog kecik saya untuk contest Malaysia Top Blogger ini. Tak susah mana,begini je caranya;

 

  1. Klik link ini; http://malaysia.topglobalsite.com/2012/02/ummi-hanie-dot-com.html
  2. Kemudian SHARE dgn klik mana² sharing buttons yang ada (Tweet,FB,G+)

Ya , itu saja steps nya . Sangatlah mudah . Walauapapun, saya tidaklah memaksa .. terpulang pada keikhlasan semua yang sudi … Terima kasih saya ucapkan bagi yang sudah support blog kecik ni . Saya pun support kalian juga ;) Terima kasih juga kepada laman web TopGlobalSite kerana menganjurkan pertandingan dengan hadiah lumayan ni .

TAKE NOTE YER KENGKAWAN, BUKAN TEKAN BUTTON SHARE KAT ENTRI NI TAPI DI ENTRY MALAYSIA TOP BLOGGER DI SANA. :)

Incoming search terms:

 

42 Responses

  1. kakyong says:

    gud luck hanie.. sama2 usaha.. ;)

  2. zulkbo says:

    salam..
    good luck..
    semoga berjaya:)

  3. puanbee says:

    bee dah vote ritu ..klik je semua ..hehe tk pe bee g klik lagi malam ni obernite sikit ..

  4. zie fauzi says:

    dah vote dah… good luck ok…

  5. kimmie says:

    ok..dah vote..good luck :)

  6. Hans says:

    siap….semoga berjaya sis…nanti vote saya pulak noh :-)

  7. ohcikgu says:

    ramai juga yang join ye..

  8. ciksembang says:

    dah siap juga ummi maniss

  9. […] melekat) sehingga ke tarikh tertentu,Reka banner macam saya buat banner comot untuk raih undi Malaysia Top Blogger tu dan letakkan di posisi yang memudahkan ramai mata melihatRajin² mengomen di blog orang sambil […]

  10. Denaihati says:

    insyaAllah n semoga berjaya

  11. Amirez says:

    done. good luck ye ;)

  12. titan says:

    gua demam-demam lagi. jadi, gua rasa, gua undur diri dari pertandingan ini..

  13. Affan Ruslan says:

    Wah banyak nye contest. Saya dah tlg tweet dan G+. Skg kat lab, malas pulak nak login Fb.

    Good luck ye ummi hanie.

    ps: Saya pun nak ajak akak join giveaway kat blog saya, tak yah buat entry pun. Sng je ehhehe

  14. sjiehan says:

    pertandingan ni mcam ramai je nak join..

    mantap2..

    good luck kak…

    sya x nak masukk..

    xcukup kekuatan.. huhu

    • Ummi Hanie says:

      harusss ramai nk join, SJ … hadiahnye buleh tahan lumayan ;)

      blog akk x lah mantap mane,biase2 je … cube nasib ….

      thanx yer … alah,join je mane tau ade rezeki kan … ;)

  15. sjiehan says:

    Blog akak mantap kot.
    . Alexa tinggi dari saya…

  16. mel says:

    Bila tarikh tutup contest ni?

  17. dah siap vote dah :-) tak tau pun ada event macam ni

  18. abe says:

    semoga berjaya,,,

  19. Hanif says:

    datang klik jugak…hemmm…
    semoga menang !!!

  20. muazfaris says:

    semoga berjaya ye..lagi beberapa saat nak abis tu!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *