Malaysia Top Blogger

by Ummi Hanie on February 8, 2012

in Blog, Contest/GA

 TOLONGLAH SUPPORT SAYA WAHAI KAWAN²… TINGGAL BEBERAPA HARI SAJA LAGI… (29 Feb.2012 jam 12 midnite!)

Semua blogger layak menyertai pertandingan online ini,tak kira samada anda blogger newbie ataupun blogger otai. Saya? Blogger medium je lahhhh … :p Newbie tidak,otai pun tidak, buleh ?

Oleh kerna itu , mintalah jasa baik kawan² semua untuk support blog kecik saya untuk contest Malaysia Top Blogger ini. Tak susah mana,begini je caranya;

 

  1. Klik link ini; http://malaysia.topglobalsite.com/2012/02/ummi-hanie-dot-com.html
  2. Kemudian SHARE dgn klik mana² sharing buttons yang ada (Tweet,FB,G+)

Ya , itu saja steps nya . Sangatlah mudah . Walauapapun, saya tidaklah memaksa .. terpulang pada keikhlasan semua yang sudi … Terima kasih saya ucapkan bagi yang sudah support blog kecik ni . Saya pun support kalian juga ;) Terima kasih juga kepada laman web TopGlobalSite kerana menganjurkan pertandingan dengan hadiah lumayan ni .

TAKE NOTE YER KENGKAWAN, BUKAN TEKAN BUTTON SHARE KAT ENTRI NI TAPI DI ENTRY MALAYSIA TOP BLOGGER DI SANA. :)

Incoming search terms:

{ 41 comments… read them below or add one }

Hanif February 8, 2012 at 9:28 PM

dah siap!!!

Reply

Ummi Hanie February 8, 2012 at 11:42 PM

time kasih !

hanif tak join ke … buleh kita exchange vote ;)

Reply

kakyong February 8, 2012 at 10:08 PM

gud luck hanie.. sama2 usaha.. ;)

Reply

Ummi Hanie February 8, 2012 at 11:44 PM

thnx kkyong .. ye sama2 usaha …

Reply

zulkbo February 8, 2012 at 11:20 PM

salam..
good luck..
semoga berjaya:)

Reply

Ummi Hanie February 8, 2012 at 11:47 PM

wslm,

terima kasih zulkbo :)

Reply

puanbee February 8, 2012 at 11:36 PM

bee dah vote ritu ..klik je semua ..hehe tk pe bee g klik lagi malam ni obernite sikit ..

Reply

Ummi Hanie February 8, 2012 at 11:48 PM

ye,tau bee dah vote .. thanx sgt yer bee … shbt setia ;)

time kasih sudi obernite .. hehe :p

Reply

zie fauzi February 9, 2012 at 12:18 AM

dah vote dah… good luck ok…

Reply

Ummi Hanie February 9, 2012 at 12:20 AM

tq zie … :)

Reply

kimmie February 9, 2012 at 5:10 PM

ok..dah vote..good luck :)

Reply

Ummi Hanie February 9, 2012 at 7:12 PM

tima kasih kimmie :)

Reply

Hans February 9, 2012 at 7:09 PM

siap….semoga berjaya sis…nanti vote saya pulak noh :-)

Reply

Ummi Hanie February 9, 2012 at 7:13 PM

tima kasih hans . boleh je,no problem ;)

Reply

ohcikgu February 9, 2012 at 7:44 PM

ramai juga yang join ye..

Reply

Ummi Hanie February 10, 2012 at 3:45 PM

setakat ni belum sampai 20 peserta rasanya

Reply

ciksembang February 11, 2012 at 12:00 AM

dah siap juga ummi maniss

Reply

Ummi Hanie February 11, 2012 at 9:35 AM

thanx CS dear … :)

Reply

nuriz February 11, 2012 at 9:59 AM

saya share :)

Reply

Ummi Hanie February 11, 2012 at 11:20 AM

thanx nuriz :)

Reply

Denaihati February 13, 2012 at 11:55 PM

insyaAllah n semoga berjaya

Reply

Amirez February 14, 2012 at 3:22 AM

done. good luck ye ;)

Reply

Ummi Hanie February 14, 2012 at 9:39 AM

terima kasih amirez :)

Reply

titan February 15, 2012 at 10:38 PM

gua demam-demam lagi. jadi, gua rasa, gua undur diri dari pertandingan ini..

Reply

Ummi Hanie February 16, 2012 at 10:21 AM

demam nak kawen ke ni bro … hik2 .. xapelah,titan mmg dah top pun kan… :p

Reply

Affan Ruslan February 16, 2012 at 5:11 AM

Wah banyak nye contest. Saya dah tlg tweet dan G+. Skg kat lab, malas pulak nak login Fb.

Good luck ye ummi hanie.

ps: Saya pun nak ajak akak join giveaway kat blog saya, tak yah buat entry pun. Sng je ehhehe

Reply

Ummi Hanie February 16, 2012 at 10:27 AM

ye,mmg byk contest skrg ni affan …

time kasih byk support sy … :)

insyaAllah nnti sy pegi ushar GA di blog affan ;)

Reply

sjiehan February 18, 2012 at 12:04 AM

pertandingan ni mcam ramai je nak join..

mantap2..

good luck kak…

sya x nak masukk..

xcukup kekuatan.. huhu

Reply

Ummi Hanie February 20, 2012 at 12:01 AM

harusss ramai nk join, SJ … hadiahnye buleh tahan lumayan ;)

blog akk x lah mantap mane,biase2 je … cube nasib ….

thanx yer … alah,join je mane tau ade rezeki kan … ;)

Reply

sjiehan February 20, 2012 at 9:31 AM

Blog akak mantap kot.
. Alexa tinggi dari saya…

Reply

Ummi Hanie February 20, 2012 at 10:36 AM

ntahla mantap xmantap … janji entri berkualiti dan ada makna walaupun sekadar entri santai ;)

Reply

mel February 27, 2012 at 1:53 AM

Bila tarikh tutup contest ni?

Reply

Ummi Hanie February 27, 2012 at 2:50 AM

29 feb ruari 2012 ,jam 12 tgh malam , Mel … sempat lg nak join jom? ;)

Reply

sabree hussin February 27, 2012 at 7:11 PM

dah siap vote dah :-) tak tau pun ada event macam ni

Reply

Ummi Hanie February 27, 2012 at 10:56 PM

time kasih sabree … vote di website sana ye,bukan di sini … ;)

iyelah,event ni mcm kureng promosi ke macammana entah… hadiah boleh tahan lumayan

Reply

abe February 29, 2012 at 11:40 AM

semoga berjaya,,,

Reply

Ummi Hanie February 29, 2012 at 3:02 PM

time kasih putera malam… hari ni last day…

xmng pun xpelah… asalkan kawan2 ikhlas nk tolong ;)

Reply

Hanif February 29, 2012 at 6:49 PM

datang klik jugak…hemmm…
semoga menang !!!

Reply

Ummi Hanie March 2, 2012 at 12:24 AM

terima kasih ye hanif… klik yg di sana ye ;)

Reply

muazfaris February 29, 2012 at 11:00 PM

semoga berjaya ye..lagi beberapa saat nak abis tu!!

Reply

Ummi Hanie March 2, 2012 at 12:20 AM

terima kasih muaz. sy mmg xsempat nak buat promosi hangat2 pun… ;)

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: