Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Wordless Wednesday #51: Make-over dapur

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Wordless Wednesday #51: Make-over dapur

Sebelum

1 – alas kayu
2 – pintu kabinet berwarna cream

Selepas

dapur tmn ilmu

 

dapur tmn ilmu2

 

 

Terima kasih banyak² cik abang sayang… rezeki 2012… :)

Lanjutan dari entri: Jadi pelarian sementara

 

Incoming search terms:

 

18 Responses

  1. akubiomed says:

    Wah bling-bling Raya ini dengan dapur kabinet baru. :-)

  2. sweetkurma says:

    wahhhh dapur baru di hari lebaran nanti….
    tentu bertambah rajin memasak nantinya…. :D

  3. iEyLa says:

    Wee….beraya dgn dapur baru…
    Cantik kak…
    Makin rjn la ayid tlong ummi kt dpur pasni..hiks…

  4. puanbee says:

    Amboi raya sakan nooo .. hiksss

  5. Hanif says:

    Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
    Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
    Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
    Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
    Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
    Selamat Hari Raya

    • Ummi Hanie says:

      Selamat Hari raya juga….

      ye, akan dipesan pd encik suami supaya memandu dgn berhati-hati…

      nak x nak, blog terpaksa cuti juga kan… kecuali kalau rajin dan sempat buat entri auto publish siap2…blogwalking mmg xdapek nk nolong.. sape nk online sgt pun raya2 ni kan?

      wah hebat tu entri maintain hado….

  6. titan says:

    amboi..sukanya dia..

  7. Boleh jadi rujukan pasal make over dapur ni, almakulumlah kita ni single lagi, dah kahwin nanti mesti berguna ni

  8. Rizal Salim says:

    Bile laa dapur aku nk jadi camtu. Bling2

  9. puan kutu says:

    untunglah dpt makeover dapur raya..kelass!hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *