Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Makan , review dan menang

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Makan , review dan menang

 

Ya,semudah itu. MAKAN , taip REVIEW dan MENANG hadiah² hebat lagi best seperti baucer TESCO , baucer shopping di ISETAN,baucer Air Asia , iPod Shuffle dan banyak lagi termasuklah hadiah Grand Bonanza iaitu iPad 2 ! Sila tengok di laman web Open Rice Malaysia ni.

 

Open Rice Malaysia

 

Openrice.com, the most comprehensive dining guide that rewards you for your food reviews! Don’t miss out! #Makan&Share

Saya tahu … korang semua terer-merer bab² mereview makanan kan ! Bahasa barunye “menternak lemak” kan kan kan … ahakss ~

So … jangan lepaskan peluang ni , lagipun ada 3 peringkat yang ditawarkan ; Beginner , Advanced & Super . Nak join senang je … just jadi register dan start review .

Gudluck !

 

 

18 Responses

  1. nza says:

    jap lagi p tgk….

  2. puanbee says:

    oooohhh bestnya ni .. hekhek jom ternak lemak again ..

  3. eiela says:

    jom ramai-ramai terjah.

  4. puanbee says:

    nantilah kalau teringat , super bz huhuhu

  5. mohamadazhan says:

    makan dah boleh menang? hehe.baru nak diet.hehe

  6. izan ishak says:

    menarik juga ni hanie. tp tahap beginner boleh le…

  7. munna says:

    menariknya hadiah dia…sat lagi munna terjah

  8. kakyong says:

    jarang review makanan… heheh.. tp boleh la cuba intai2 nanti

  9. puan kutu says:

    kena review plak ekk,nti sy mengutuk jer bley?ini choosy punya org klu bab makanan.hakhak..

  10. ohcikgu says:

    kena tulis 30 entry ? wahh..susah woo mahu menang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *