Maher Zain dah jadi ayah

by Ummi Hanie on March 24, 2011

in Umum

Salam ceria , semoga kalian dan diri ni sihat2 belaka . Cuma sakit di perut ni tengah meneman di malam hari … :(

Macam biasa , online je automatik terbuka Facebook . Nama pun dah homepage kan … :p

Terbaca status terkini dari Maher Zain sendiri yang berbunyi begini ;

” Alhamdolillah, I’m a father now, an amazing feeling…. Alhamdolillah.. “

 

 

Bermaksud MZ kini sudah bergelar seorang bapa …. TAHNIAH ! :) Tumpang gembira la for you walaupun kebarangkalian MZ untuk baca entri ni agak tipis rasanya …. hiks ~ Dia ni pandai jaga/simpan hal2 family @ personal kan ? Isteri tercinta pun dia tak tayang2 kepada umum …. :) Bagus le tu …

Tak lupa juga nak ucapkan TAHNIAH buat my dear friend bloggers Izza , Kak Nadiah Sidek , Mommy Lyna (sekadar menamakan beberapa yang sempat saya dapat berita, maaf yg saya tak sebut tu!) atas kelahiran bayi2 mereka yang pastinya bukanlah bayi2 sulung ! :) Dan ketiga-tiganya bayi lelaki . Bagusss …. ;) Tahun ni buleh tahan meriah juge dgn kehadiran dan bakal2 kehadiran baby2 baru ekk … bertambahlah ummat nabi Muhammad S.A.W. ….. :)

sentiasa rindukan bau baby .... bauan syurga ... ;)

Incoming search terms:

{ 18 comments… read them below or add one }