Maher Zain dah jadi ayah

by Ummi Hanie on March 24, 2011

in Umum

Salam ceria , semoga kalian dan diri ni sihat2 belaka . Cuma sakit di perut ni tengah meneman di malam hari … :(

Macam biasa , online je automatik terbuka Facebook . Nama pun dah homepage kan … :p

Terbaca status terkini dari Maher Zain sendiri yang berbunyi begini ;

” Alhamdolillah, I’m a father now, an amazing feeling…. Alhamdolillah.. “

 

 

Bermaksud MZ kini sudah bergelar seorang bapa …. TAHNIAH ! :) Tumpang gembira la for you walaupun kebarangkalian MZ untuk baca entri ni agak tipis rasanya …. hiks ~ Dia ni pandai jaga/simpan hal2 family @ personal kan ? Isteri tercinta pun dia tak tayang2 kepada umum …. :) Bagus le tu …

Tak lupa juga nak ucapkan TAHNIAH buat my dear friend bloggers Izza , Kak Nadiah Sidek , Mommy Lyna (sekadar menamakan beberapa yang sempat saya dapat berita, maaf yg saya tak sebut tu!) atas kelahiran bayi2 mereka yang pastinya bukanlah bayi2 sulung ! :) Dan ketiga-tiganya bayi lelaki . Bagusss …. ;) Tahun ni buleh tahan meriah juge dgn kehadiran dan bakal2 kehadiran baby2 baru ekk … bertambahlah ummat nabi Muhammad S.A.W. ….. :)

sentiasa rindukan bau baby .... bauan syurga ... ;)

Incoming search terms:

{ 18 comments… read them below or add one }

Cikgu Halima@Mohkembara March 24, 2011 at 3:30 AM

Assalamualaikum Yong Hanie, hah Maher zain dah jadi bapak? Ohhh…err tahniah Maher! Yong kenei dia ni, tapi dia tak kenai Yong…isyyy! Pe habaq Yong Hanie?
Cikgu Halima@Mohkembara ada entri terbaru… jom baca Uncle SAM Main Koboi-koboiMeh Bina Kara Bayan!My Profile

Reply

Ummi Hanie March 24, 2011 at 10:05 AM

w’salam yong Halima…
alahaii lame xnmpok mike…teman pun kesuntukan mase nk jenjalan sana cni dlm blog…hahaiii…
aikk..yong kenei MZ yer…heheheh…
teman kabo baik alhmdllh,hrpnye yong pun sihat le yer…xlame lg dah nk balik mesia kan??

Reply

raudhah March 24, 2011 at 3:55 AM

maher zain dah dpt bby? wah..
odah pernah google wife maher zain.tp xjupe.pndi sorok..:)

Reply

Ummi Hanie March 24, 2011 at 10:07 AM

haha odah…tu la pasal…dia mmg dah claim takkan campur hal keluarga dia dgn muzik..
klu org tanye2 pun dia xmau komen byk2…;)

Reply

syamila March 24, 2011 at 9:03 AM

tahniah…

hb utk hanie di pagi khamis… ;-)
syamila ada entri terbaru… jom baca Cabutan Bertuah Jerung Gergasi…My Profile

Reply

Ummi Hanie March 24, 2011 at 10:07 AM

thanx ummi…will klik2 urs too… ;)

Reply

Bio Aura RM650 March 24, 2011 at 10:37 AM

Salam kunjungan.. thanks for the info.. nice blog ;)

Reply

Ummi Hanie March 24, 2011 at 11:22 AM

slmt dtg , bio aura… :)
thanx…

Reply

D_08 March 24, 2011 at 12:49 PM

Assalamualaikum Yong Ummi Hanie….
awok same macam Kak Halima….awok kenei die ni…… tapi die tak kenei awok…
tahniah le apde die……..rezeki daghi Allah tuuu
D_08 ada entri terbaru… jom baca Sesudah SPMMy Profile

Reply

Ummi Hanie March 28, 2011 at 12:51 PM

w’salam yop D ..
org perak mmg mcm tu…hehe…ramah2 belake… :)

Reply

bee March 24, 2011 at 6:05 PM

wah maher zain mesti comey anak dia….rindu baby kan nis tapi rasa tk sanggup dah heee
bee ada entri terbaru… jom baca Puanbee kembali – terima kasih fivioMy Profile

Reply

Ummi Hanie March 28, 2011 at 12:56 PM

mesti comey tuu….
aik..xsanggup dah bee?takkan 3 jer?hehehhe…;p

Reply

nza March 25, 2011 at 8:21 AM

comel sgt baby tecik maher tu……

Reply

Ummi Hanie March 28, 2011 at 10:36 PM

kak nza dah tgk???advanced tu! ;)

Reply

kakyong March 26, 2011 at 6:28 PM

tahniah maher zain…

memang rindu bau baby.. umur dah dekat 40 nih…, kita cium bau baby adik2 ajer lah… ;)
kakyong ada entri terbaru… jom baca Berbasikal sambil berpayungMy Profile

Reply

Ummi Hanie March 30, 2011 at 5:02 PM

kkyong,mak hanie lahirkn hanie umo 38 …. ;) buleh lg tu kkyong…ade rezeki x ke mana kan?

Reply

bee March 28, 2011 at 1:58 PM

cukup dah nis heehee….tak sanggup dah ni maybe 7 tahun lg boleh ler..kot kesihatan mengizinkan :)
bee ada entri terbaru… jom baca Semalam Sabtu Hari Ini AhadMy Profile

Reply

Ummi Hanie March 30, 2011 at 4:24 PM

takper kome laki bini sepakat…7 thn lg ekk…abis lega tu ;)

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: