Maher Zain dah jadi ayah

Salam ceria , semoga kalian dan diri ni sihat2 belaka . Cuma sakit di perut ni tengah meneman di malam hari … :(

Macam biasa , online je automatik terbuka Facebook . Nama pun dah homepage kan … :p

Terbaca status terkini dari Maher Zain sendiri yang berbunyi begini ;

” Alhamdolillah, I’m a father now, an amazing feeling…. Alhamdolillah.. “

 

 

Bermaksud MZ kini sudah bergelar seorang bapa …. TAHNIAH ! :) Tumpang gembira la for you walaupun kebarangkalian MZ untuk baca entri ni agak tipis rasanya …. hiks ~ Dia ni pandai jaga/simpan hal2 family @ personal kan ? Isteri tercinta pun dia tak tayang2 kepada umum …. :) Bagus le tu …

Tak lupa juga nak ucapkan TAHNIAH buat my dear friend bloggers Izza , Kak Nadiah Sidek , Mommy Lyna (sekadar menamakan beberapa yang sempat saya dapat berita, maaf yg saya tak sebut tu!) atas kelahiran bayi2 mereka yang pastinya bukanlah bayi2 sulung ! :) Dan ketiga-tiganya bayi lelaki . Bagusss …. ;) Tahun ni buleh tahan meriah juge dgn kehadiran dan bakal2 kehadiran baby2 baru ekk … bertambahlah ummat nabi Muhammad S.A.W. ….. :)

sentiasa rindukan bau baby .... bauan syurga ... ;)

Incoming search terms:

Comments

    • says

      w’salam yong Halima…
      alahaii lame xnmpok mike…teman pun kesuntukan mase nk jenjalan sana cni dlm blog…hahaiii…
      aikk..yong kenei MZ yer…heheheh…
      teman kabo baik alhmdllh,hrpnye yong pun sihat le yer…xlame lg dah nk balik mesia kan??

  1. says

    Assalamualaikum Yong Ummi Hanie….
    awok same macam Kak Halima….awok kenei die ni…… tapi die tak kenei awok…
    tahniah le apde die……..rezeki daghi Allah tuuu
    D_08 ada entri terbaru… jom baca Sesudah SPMMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *