Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Maher Zain dah jadi ayah

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Maher Zain dah jadi ayah

Salam ceria , semoga kalian dan diri ni sihat2 belaka . Cuma sakit di perut ni tengah meneman di malam hari … :(

Macam biasa , online je automatik terbuka Facebook . Nama pun dah homepage kan … :p

Terbaca status terkini dari Maher Zain sendiri yang berbunyi begini ;

” Alhamdolillah, I’m a father now, an amazing feeling…. Alhamdolillah.. “

 

 

Bermaksud MZ kini sudah bergelar seorang bapa …. TAHNIAH ! :) Tumpang gembira la for you walaupun kebarangkalian MZ untuk baca entri ni agak tipis rasanya …. hiks ~ Dia ni pandai jaga/simpan hal2 family @ personal kan ? Isteri tercinta pun dia tak tayang2 kepada umum …. :) Bagus le tu …

Tak lupa juga nak ucapkan TAHNIAH buat my dear friend bloggers Izza , Kak Nadiah Sidek , Mommy Lyna (sekadar menamakan beberapa yang sempat saya dapat berita, maaf yg saya tak sebut tu!) atas kelahiran bayi2 mereka yang pastinya bukanlah bayi2 sulung ! :) Dan ketiga-tiganya bayi lelaki . Bagusss …. ;) Tahun ni buleh tahan meriah juge dgn kehadiran dan bakal2 kehadiran baby2 baru ekk … bertambahlah ummat nabi Muhammad S.A.W. ….. :)

sentiasa rindukan bau baby .... bauan syurga ... ;)

Incoming search terms:

 

18 Responses

  1. Assalamualaikum Yong Hanie, hah Maher zain dah jadi bapak? Ohhh…err tahniah Maher! Yong kenei dia ni, tapi dia tak kenai Yong…isyyy! Pe habaq Yong Hanie?
    Cikgu Halima@Mohkembara ada entri terbaru… jom baca Uncle SAM Main Koboi-koboiMeh Bina Kara Bayan!My Profile

    • Ummi Hanie says:

      w’salam yong Halima…
      alahaii lame xnmpok mike…teman pun kesuntukan mase nk jenjalan sana cni dlm blog…hahaiii…
      aikk..yong kenei MZ yer…heheheh…
      teman kabo baik alhmdllh,hrpnye yong pun sihat le yer…xlame lg dah nk balik mesia kan??

  2. raudhah says:

    maher zain dah dpt bby? wah..
    odah pernah google wife maher zain.tp xjupe.pndi sorok..:)

  3. syamila says:

    tahniah…

    hb utk hanie di pagi khamis… ;-)
    syamila ada entri terbaru… jom baca Cabutan Bertuah Jerung Gergasi…My Profile

  4. Bio Aura RM650 says:

    Salam kunjungan.. thanks for the info.. nice blog ;)

  5. D_08 says:

    Assalamualaikum Yong Ummi Hanie….
    awok same macam Kak Halima….awok kenei die ni…… tapi die tak kenei awok…
    tahniah le apde die……..rezeki daghi Allah tuuu
    D_08 ada entri terbaru… jom baca Sesudah SPMMy Profile

  6. bee says:

    wah maher zain mesti comey anak dia….rindu baby kan nis tapi rasa tk sanggup dah heee
    bee ada entri terbaru… jom baca Puanbee kembali – terima kasih fivioMy Profile

  7. nza says:

    comel sgt baby tecik maher tu……

  8. kakyong says:

    tahniah maher zain…

    memang rindu bau baby.. umur dah dekat 40 nih…, kita cium bau baby adik2 ajer lah… ;)
    kakyong ada entri terbaru… jom baca Berbasikal sambil berpayungMy Profile

  9. bee says:

    cukup dah nis heehee….tak sanggup dah ni maybe 7 tahun lg boleh ler..kot kesihatan mengizinkan :)
    bee ada entri terbaru… jom baca Semalam Sabtu Hari Ini AhadMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *