Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Macam inilah kakak ! =)

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Macam inilah kakak ! =)

 

Sangat gembira & berbangga bila melihatnya …

Perasaan normal bagi seorang ibu @ bapa …

Alangkah bagusnya jika semua paper dapat macam ni wahai Kakak …

Tak mengapalah , usaha lagi ye anakku …. belajar dari kesilapan …

 

 

Macam inilah Kakak … ! :) Kembang kuncup idung Ummi & Abah ~

Ini adalah result untuk paper J-QAF (jawi) anak saya , Nurul Hafizah a.k.a. Kakak . Ini lah pemujuk hati bila si anak ni belum merasa lagi naik pentas hujung tahun … depa tak rasa apa pun , mak bapak plak yang feeling lebey² … haha .

Maaf gambar tak terang ~

 

 

6 Responses

  1. iEyLa says:

    wahhh…congrats kakak…
    happy for u ummi & kakak.. :)

  2. izan ishak says:

    tahniah kakak! mesti tulisan jawi kakak pun cantik nih…

    abg muhaimin pun ada satu paper je dia dpt 100. bahasa arab.
    yg lain2 tu sipi2 je nak full mark…huhu

    • Ummi Hanie says:

      thanx k.izan …

      wahhh abg muhaimin lg terer lah … sume subjek dpt A . bhs arab lak tu dpt 100 ;)

      yg kakak ni xsume dpt A … 2-3 subjek jer… tulisan jawi dia boleh tahan gak la ;)

  3. nza says:

    Tahniah!!!! InsyaAllah, semoga subjek lain pn kakak mampu dpt yg trbaik…mesti ummi banggakan…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *