Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Maaf ! Saya tak tahu gambar yang tak sepatutnya pula muncul

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Maaf ! Saya tak tahu gambar yang tak sepatutnya pula muncul

 

Salam ceria u all semua .

MAAF .

MAAF .

MAAF .

 

Untuk entri “Wordless Wednesday : Berjubah tetapi telanjang”  tersebut . Isu jubah seksi yang sedang hangat diperbincangkan sekarang .

 

Patutlah saya terhairan-hairan sendiri kenapa hampir semua memberi komen gambar pertama UNCENSORED . Malu nak tengok . Sebab yang saya nak publish adalah gambar ini ;

 

 

 

jubah seksi atau seksa

 

 

HARAP MAKLUM yer semua … Tak tergamak saya nak letak gambar payudara wanita UNCENSORED dengan senang hatinya . Tak pernah dibuat sejak blogging dari tahun 2008 dulu . Ya ampunnn !! Petang ni saya bukak blog sendiri terkejut terkujat saya tengok gambar yang tak sepatutnya tu . Mungkin silap saya sendiri tak check betul-betul . Maybe gambar asal tu jenis rotating image kot ? Sebab pagi tadi gambar yang di atas ni muncul , bukan gambar yang UNCENSORED tu . Kalau gitu , saya sendiri pun malu nak letak besau-besau dalam blog ni .

 

So , sekali lagi ampun dan maaf dari saya selaku admin UmmiHanie [dot] Com . Saya punya prinsip sendiri dalam blogging di mana saya takkan sesekali meletak gambar UNCENSORED samada secara terang-terangan maupun sebaliknya . Dan bukan style saya untuk cedok publisiti murahan dengan mempamerkan gambar-gambar sebegitu rupa ….

 

Sekian terima kasih .

 

p.s : Sampai sekarang dan sampai entah bila rasanya saya masih rasa termalu-malu begini …

 

Incoming search terms:

 

20 Responses

  1. Salam Yong,

    Ha hah hah…ada akak terpikior ni mesti tersilap ni. Anda dimaafkan, he he! Takpe buleh delete!
    Kak Halima Mohkembara ada entri terbaru… jom baca Hanya Wanita dan Kekanak Jer Boleh Tonton Bola di Turki!My Profile

  2. mama pipie says:

    alhamdulillah. akak pon dh agak mesti silap nih.. biasalah semua org pernah melakukan kesilapan
    mama pipie ada entri terbaru… jom baca Wordless Wednesday #3My Profile

  3. Salam.Tu la kak saya pon terkejut, nasib la ada blogger2 lain yang turut menyuarakan kan?kalau tak sampai bila2 gambar tu kat situ.huhu
    afzalsukasuki ada entri terbaru… jom baca Lagi Blogger Baik Hati Di TemuiMy Profile

  4. Numara says:

    As salam..
    Hihi.. insyaALLAH lepas ni akn lebih hati2.. :)

    Itulah… mcm2 pesen skarang ni… terbaru saye g jln2 tadi, accessory tudung, bulat terbuka ade juntai2 hiasan.. mcm gelang… tapi kenape kedai kerongsang??
    saye tanye org jual tu.. ape ni?
    letak kat sanggul.
    ha??? laaa mcm tu pulak?? mcm2…
    Numara ada entri terbaru… jom baca who peed on the floor??My Profile

    • Ummi Hanie says:

      wslm Numara …

      mmg lah mcm2 fesyen2 pelik berkaitan tudung dan pakaian skrg ni … yg agak terbaru , tang sanggul tu lah …
      rasenye akk pernah nmpk org pakai aksesori kat sanggul tudung…tp tak sure lak mmg aksesori atau tudung dia mmg pesen mcm tu ?? :p

  5. puan kutu says:

    eh sy tak nmpk gambar censerod tadi.gambar lain,berjubah juga tp tidaklah seksi..mgkinla gambar tu rotate..

  6. ayu jamal says:

    sekang tudung n jubah dah jadi fesyen jer…
    ayu jamal ada entri terbaru… jom baca My Bisnes Partner Plus AgentMy Profile

  7. nza says:

    akak br mai sini so xtau la ttg gambar seksi yg hanie maksudkan tu…nk wat camnekan, bukan disengajakan.
    nza ada entri terbaru… jom baca Sambutan Raya Sekolah.My Profile

  8. ciksembang says:

    nasib baik tak sempat tengok.. hehe
    tapi entri ni meningatkan kita tutup aurat tapi spt tidak tutup aurat..
    ciksembang ada entri terbaru… jom baca Cara tidur yang baik dalam IslamMy Profile

  9. cunndaa says:

    hari tu sy ada dtg sini, termalu sendiri bila tgk picture tu..
    tapi mmg dh agak yang akak tersilap..
    hehehee…
    takpe, kita semua pernah buat silap dan belajar daripada kesilapan…
    mungkin lepas ni, kita lebih berhati2..
    cunndaa ada entri terbaru… jom baca Masa Cemburukan KitaMy Profile

  10. puanbee says:

    haha patut le.. bee pun pelik ..cam ada tak kena je .. pastu baca komen nis jawab satu komen tu dgn selamber je .. bee pun diam je la hahha… tersilap rupanya ..tk pe bee kenal nis ..tk ler heran sgt ..
    puanbee ada entri terbaru… jom baca Lama Mengidam ScooterMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *