Maaf ! Saya tak tahu gambar yang tak sepatutnya pula muncul

 

Salam ceria u all semua .

MAAF .

MAAF .

MAAF .

 

Untuk entri “Wordless Wednesday : Berjubah tetapi telanjang”  tersebut . Isu jubah seksi yang sedang hangat diperbincangkan sekarang .

 

Patutlah saya terhairan-hairan sendiri kenapa hampir semua memberi komen gambar pertama UNCENSORED . Malu nak tengok . Sebab yang saya nak publish adalah gambar ini ;

 

 

 

jubah seksi atau seksa

 

 

HARAP MAKLUM yer semua … Tak tergamak saya nak letak gambar payudara wanita UNCENSORED dengan senang hatinya . Tak pernah dibuat sejak blogging dari tahun 2008 dulu . Ya ampunnn !! Petang ni saya bukak blog sendiri terkejut terkujat saya tengok gambar yang tak sepatutnya tu . Mungkin silap saya sendiri tak check betul-betul . Maybe gambar asal tu jenis rotating image kot ? Sebab pagi tadi gambar yang di atas ni muncul , bukan gambar yang UNCENSORED tu . Kalau gitu , saya sendiri pun malu nak letak besau-besau dalam blog ni .

 

So , sekali lagi ampun dan maaf dari saya selaku admin UmmiHanie [dot] Com . Saya punya prinsip sendiri dalam blogging di mana saya takkan sesekali meletak gambar UNCENSORED samada secara terang-terangan maupun sebaliknya . Dan bukan style saya untuk cedok publisiti murahan dengan mempamerkan gambar-gambar sebegitu rupa ….

 

Sekian terima kasih .

 

p.s : Sampai sekarang dan sampai entah bila rasanya saya masih rasa termalu-malu begini …

 

Incoming search terms:

20 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *