Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Luahan mahu hamil

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Luahan mahu hamil

Di sini saya attachkan beberapa keping imej printscreen dari komen² di entry Tanda² Awal Kehamilan. Pelbagai soalan dan permasalahan dikemukakan, namun saya hanya mampu menjawab sekadar yang saya tahu kerna saya bukanlah seorang pakar sakit puan, mahupun pakar O & G.

soalan tanda awal kehamilan soalan tanda awal kehamilan2

soalan tanda awal kehamilan3

soalan tanda awal kehamilan2

soalan tanda awal kehamilan5

soalan tanda awal kehamilan4

 

 

 

Ini hanya sebahagian kecil. Ada baaanyak lagi yang saya tak berkesempatan untuk printscreen buat rujukan pembaca.

Sekarang ini terdapat banyak bahan ilmiah untuk dijadikan rujukan dan panduan contohnya e-book “Rahsia Mudah Hamil”. Jadi, tidak rugi untuk melabur sedikit demi mendapatkan cahaya mata penyeri rumahtangga.

 

16 Responses

  1. akubiomed says:

    Mempunyai zuriat sendiri adalah impian setiap keluarga. Boleh berjumpa doktor pakar untuk mendapatkan nasihat kehamilan. Rujukan di internet pun banyak dikongsikan.

  2. Oneblogsocial says:

    Sepertinya puan dah menjadi konsultan dalam blog ini,tahniah.Semoga puan boleh menyampaikan ilmu yang bermanfaat pada mereka.

  3. titan says:

    olaaa!
    macam best aje baca. haha

  4. Mama I.A says:

    memag ramai kan kak yang mencari info fasal nak hamil ni..semoga rezeki mereka dipermudahkan oleh-Nya…

    • Ummi Hanie says:

      yup Bard… sungguh ramai… mmg keyword terhangat di pasaran blog… hehe

      ya, semoga mereka beroleh rezeki berupa cahaya mata dariNya..

      yg seronok tu bila da yg inform semula yg mereka dah hamil :)

  5. cik tom says:

    yg penting jgn patah smgt n sentiasa mencuba..
    mn tau bila Allah nak bg rezeki tue kan.

  6. BeritaKaki says:

    teringin juga mahu kahwin dan tmang anak…hehe..
    best jugak baca ni.haha

  7. ajumohit says:

    memang teringin nak hamil lagi bila si kecik dah 3 tahun umurnya, suami masih belum bersedia lagi ;(

  8. Denaihati says:

    sekarang lebih mudah kot, dah ada ebook “Rahsia Mudah Hamil”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *