Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Live blogging dari handphone

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Live blogging dari handphone

Cubaan pertama live blogging dari telefon bimbit separa pintar. Sebelum ni seperti tak terlintas untuk buat begini, mungkin kerana kelembapan talian internet apabila menggunakan handphone, juga kerana saya adalah pengguna komputer tegar? Tak puas pakai henfon untuk online.. Hihi. Seperkara lagi, encik hasben dah bertukar ke plan data Celcom, yang mana sebelum ini hanya pelan untuk talian telefon sahaja. Jadi, selepas ini tidak perlu risau lagi dapat bil telefon melambung akibat penggunaan internet. Baiklah sekian dulu untuk kali ini.. Jumpa lagi.

17 Responses

  1. akubiomed says:

    Benar-benar blogger tegar. :-)

  2. Amirez says:

    memang tak puas blogging melalui hp. nak kena pakai laptop juga. tapi bolehlah kalau nak cepat :)

  3. Ummi Hanie says:

    Balas komen dari phone juga. Akubiomed: Sebenarnya taklah blogger tegar sgt… Baru nk belajar eksplorasi henfon sedikit.. Amirez: ya, mmg tak puas, mesti nak guna komputer jugak,kecualilah nak cepat atau komputer tiada..

  4. hatiputera says:

    wahh,,dah boleh update artikel setiap hari la lepas nie,,,

  5. onlajer says:

    kena pakai telepon pintar yang skrin lebar baru jadi blogger tagar

  6. Cikgu Hairul says:

    Lagi menarik kalau dapat guna mms untuk update blog.

  7. Izzuddin Fauzi says:

    Huhu… Terbaik… Anyway need a smartphone… Kalautak susah…

  8. puanbee says:

    download applikasi wordpress , tk de masaalah line semput nis ..hehe bee update pakai fon kalau berjalan2 je , nanti lupa ..

  9. Ummi Hanie says:

    ye betul, utk blogging sy lebih prefer pakai notebook/lappy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *