Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Lisa – Yusry bergandingan bersama Ular

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Lisa – Yusry bergandingan bersama Ular

 

Pasangan hot LisaYusry yang bakal bernikah Februari 2012 ini akhirnya bergandingan juga bersama-sama ULAR . Ya , ular real yer tuan² puan² …. Dah nama filem pun Ular deh.

 

Eh , saya pun pernah posing pegang ular macam ni tau . Hikss ~

 

Sinopsis filem Ular

Ular mengisahkan Myra (Lisa) seorang wartawan yang digantung kerja diarahkan membuat liputan di sebuah pulau. Myra yang ditemani jurukameranya, Remy (Yusry) tidak menyangka tugasannya bertukar jadi bencana.

Segalanya bermula apabila ada di antara tetamu pusat peranginan tempat mereka menginap menyelinap masuk ke dalam hutan berpagar elektrik.  Ia menimbulkan rasa ingin tahu Myra dan Remy untuk merungkai apakah rahsia yang cuba disembunyikan oleh pemilik pusat itu (Namron).

Mereka sebenarnya terperangkap di sebuah pulau yang dipenuhi oleh penunggu asal pulau itu. Itulah mimpi ngeri yang dilalui oleh mereka di pulau tersebut.

 

– Sumber : Mangga Online

 

Khabarnya inilah kali pertama juga terakhir  Lisa dan Yusry bergandingan bersama dalam sebuah filem . Lakonan terakhir Yusry ialah dalam filem Cicakman beberapa tahun yang lalu.

 

Incoming search terms:

 

27 Responses

  1. hatiputera says:

    ada file ular pulak yer lepas nie,,,

  2. titan says:

    aku nak tengok filem ni. macam best je..

  3. kakyong says:

    owh, bergandingan berlakon pulak..

    dulu dgn erra pun byk jugak kan dpt dok berlakon sama..

  4. insan marhaen says:

    tkasih kerana ziarah blog IM yang seberapa.

    IM tak minat tonton filem cintan cintun melayu ni. lagi IM sedih bila filem melayu gerne hantu semakin melambak kat pasaran.

    tak tahu nak dibawa kemana minda peminat filem melayu oleh pengarah filem kita ni!

  5. Denaihati says:

    filem2 kru production banyak kelainan utk filem melayu, animasi n jalan cerita.
    sy pun minat juga.

  6. Emmet says:

    wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

  7. Dadan says:

    berani juga Lisa-Yusry pegang ular, kalau saya agak phobia dengan ular…

  8. ayu jamal says:

    wau mesti gempak ni..x sabar nk tunggu

  9. izan ishak says:

    oohh… ada filem baru plak yg mereka berdua ni berganding sama2 ye…

    tapi geli plak tgk ular tu…

  10. puan kutu says:

    kompem kutu tak tgok klu ada ular.fobia!haha..

  11. puanbee says:

    tak tengok ular sgt tengok lisa je .. ahahah

  12. Wawan says:

    Wah apa tidak takut dekat dekat ular?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *