Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Lilin-lilin yang buat anda rasa nak makan mereka

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Lilin-lilin yang buat anda rasa nak makan mereka

Sorry la kalau lately Hanie asyik dok share gambor je manjang kan … Bukan nan hado idea , ado . Cuma tak nak lepaskan peluang sharing with u all gambor2 cun lagi comel ni .

Kali ni pula koleksi LILIN . Sekali pandang tak macam lilin , macam jeli pun ado . Tu yang buat Hanie rasa nak makan-makan aje lilin-lilin tuh ! Muahahahha ~ ;p  Semuanye engko nak telan yer ….

 

and ….. another batch ;

 

Rasa macam legaaaa sikit stress bila cuci2 mata tengok gambor2 macam ni kan … setuju  ? ;)

Incoming search terms:

 

6 Responses

  1. puanbee says:

    comey…grrmm..eh nis kira nis power gak lah boleh reg google adsense kan, bee baru tahu susah nk reg google ads ni

    • Ummi Hanie says:

      comey kann…
      erm tah le bee…power ke idaknye…masa register dulu (lama dahhh…) terus je dapat , alhmdllh…masa tu xtau lak susah rupenye nk dpt…untung ke kire dpt ni kan…tp efektif utk blog english sebenornye…byk org gune adsense for domain utk jana byk klik..nis punye dah bertahun2 baru brape dollar je… :p
      Ummi Hanie ada entri terbaru… jom baca Ke manakah saya dan blog ‘menghilang’ My Profile

  2. munna says:

    dulu rajin kumpul lilin yg comel sebelum kahwin… lepas ada anak tak boleh simpan diaorg buat main2 …takut ada yg termakan je nanti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *