Lilin-lilin yang buat anda rasa nak makan mereka

Sorry la kalau lately Hanie asyik dok share gambor je manjang kan … Bukan nan hado idea , ado . Cuma tak nak lepaskan peluang sharing with u all gambor2 cun lagi comel ni .

Kali ni pula koleksi LILIN . Sekali pandang tak macam lilin , macam jeli pun ado . Tu yang buat Hanie rasa nak makan-makan aje lilin-lilin tuh ! Muahahahha ~ ;p  Semuanye engko nak telan yer ….

 

and ….. another batch ;

 

Rasa macam legaaaa sikit stress bila cuci2 mata tengok gambor2 macam ni kan … setuju  ? ;)

Incoming search terms:

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *