Libra Coffee House

Salam bahagia . Sekejap saja dah tinggal satu pertiga saja lagi untuk  bulan Mac  kan ? How time flies … Ok. Entri makan-makan ni bukan aktiviti terkini lagi sensasi. Dah berbulan jugaklah baru nak update kat sini … heh ;p

Libra Coffee House yang terletak di bandar kecik Parit Buntar , Perak ni berkonsepkan air-cond restaurant / coffee shop. Dah lamaaaa saya teridam-idam nak jejak kaki ke situ setelah bertahun-tahun menetap di area berdekatan Parit Buntar ni lah. Menu utamanya ialah western food seperti Chicken Chop , Lamb Chop , Fish & Chips . Sekadar menamakan beberapa …

Entah apa mimpinya , cik abang sayam pun akhirnya bawa saya dan anak-anak makan-makan di situ . So teruja okeh . Sebabnye , beliau pernah makan di situ sebaik lepas tamat viva Master beberapa tahun dulu . Makanya saya pun terhengen le sangat nak merasa makanan di situ , tambah2 lagi ramai kengkawan saya pun dah selalu ke situ . Tak aci , tak aci ! ;p

Lamb Chop …. yummy !

libra

Khusyuk melayan anak2 makan dehhh …..

Last but not least …. inilah dessert nyer …. pencuci mulut berupa aiskrim …. order dua gelas saje . Tukang habiskannya tak lain tak bukan , mak bapak budak jugakkk … budak2nye tak berapa gemor , nak buat camana …. :p

Haaa itulah dia entri makan-makan di luar , aktiviti yang semakin rancak pula sejak dua menjak ni. Adohai …. Nak ke Libra ni sesekala ada event special buleh le . Sebab rate nya sedikit mahal dari rate western food di tempat2 lain . Maybe sebab restoran berhawa dingin kot ….

Ini pule pics edisi ‘rajin’ letak watermark …. :p

tepi si tembam tu akuarium … syok tengok ikan ‘dewan bandaraya’ wat keje :p

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *