Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Libra Coffee House

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Libra Coffee House

Salam bahagia . Sekejap saja dah tinggal satu pertiga saja lagi untuk  bulan Mac  kan ? How time flies … Ok. Entri makan-makan ni bukan aktiviti terkini lagi sensasi. Dah berbulan jugaklah baru nak update kat sini … heh ;p

Libra Coffee House yang terletak di bandar kecik Parit Buntar , Perak ni berkonsepkan air-cond restaurant / coffee shop. Dah lamaaaa saya teridam-idam nak jejak kaki ke situ setelah bertahun-tahun menetap di area berdekatan Parit Buntar ni lah. Menu utamanya ialah western food seperti Chicken Chop , Lamb Chop , Fish & Chips . Sekadar menamakan beberapa …

Entah apa mimpinya , cik abang sayam pun akhirnya bawa saya dan anak-anak makan-makan di situ . So teruja okeh . Sebabnye , beliau pernah makan di situ sebaik lepas tamat viva Master beberapa tahun dulu . Makanya saya pun terhengen le sangat nak merasa makanan di situ , tambah2 lagi ramai kengkawan saya pun dah selalu ke situ . Tak aci , tak aci ! ;p

Lamb Chop …. yummy !

libra

Khusyuk melayan anak2 makan dehhh …..

Last but not least …. inilah dessert nyer …. pencuci mulut berupa aiskrim …. order dua gelas saje . Tukang habiskannya tak lain tak bukan , mak bapak budak jugakkk … budak2nye tak berapa gemor , nak buat camana …. :p

Haaa itulah dia entri makan-makan di luar , aktiviti yang semakin rancak pula sejak dua menjak ni. Adohai …. Nak ke Libra ni sesekala ada event special buleh le . Sebab rate nya sedikit mahal dari rate western food di tempat2 lain . Maybe sebab restoran berhawa dingin kot ….

Ini pule pics edisi ‘rajin’ letak watermark …. :p

tepi si tembam tu akuarium … syok tengok ikan ‘dewan bandaraya’ wat keje :p

 

4 Responses

  1. darkbatman says:

    jauhnye kat perak.. cmne nk pegi?kehkehkeh

  2. bee says:

    nis duk kat parit buntaq ker ? erm 27 ni ada kenduri sepupu disana tak tahu lah balik ke idok..hehe rajin letak watermark yer…kih2…

    bee suka ciken chop tp payah nk cr yg sedap..kalau sedap mahal pun tk pe sekali sekala merasa kan :)
    bee ada entri terbaru… jom baca Puanbee kembali – terima kasih fivioMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *