Lazada meraikan bulan September

LAZADA September Deals | Rugi siapa tak ambil peluang shopping di Lazada sempena September Deals ni. Ada diskaun hebat sehingga 90% !

Cepat cepat cepatt…. !

September tinggal beberapa hari saja lagi yawww….

Lazada September Deals

Macam tahu-tahu je bulan istimewa saya kan?

Time kasihlaaaa Lazada….. terharu ahkak :D

Sebelum Lazada September Deals ni bermula, UH ada belikan anak-anak sesuatu yang agak best. Nantilah UH reveal apa dia….. jeng jeng jeng ~


Offer barang apa yang ada dalam Lazada September Deals?

Huiii baaanyakkk…. Tak caya pergi tengok sendiri.

Takpelah sini UH listkan sikit apa yang best di mataku;

1/ Skuter kanak-kanak – 21st Scooter T-bar Kid Scooter

Terdapat dalam 4 pilihan warna yang menarik belaka.

RM99 sahaja ! Normal price RM229.90. Jimat 57%.

Saya sudah mula berangan ~

 21st Scooter T-bar Kid Scooter

21st Scooter T-bar Kid Scooter

 

 

2/ Eazy Bean Bag

Hanya RM85 selepas diskaun 65%. Harga asal RM242 uolzzz…. Jimat banyak !

 

Eazy Bean Bag LAZADA September Deals

Eazy Bean Bag

 

 

3/ Salav Garment Steamer

Salah satu wishlist saya, alhamdulillah sudah dapat (walopun jenama lain).

Steamer ni banyak memudah dan mempercepatkan kerja merapikan pakaian di rumah.

Tambah anak ramai dan dah bersekolah pulak tu macam anak-anak saya, gajet ni memang sangat membantu.

Guess what? Daripada RM232, jimat sebanyak 66% menjadikannya hanya RM79 sahaja.

Apa lagi, rembatlah !

 

 

Lazada Malaysia

4/ Breville automatic ice cream makers

Ya ampunnn…. buat aiskrim sendiri di rumah dengan penuh bergaya.

Harga Sale ice cream maker ni RM2,175 selepas diskaun 25%.

Nak buat yogurt punnn boleh.

 

Breville automatic ice cream makers BCI600

 

5/ Digital LCD Tempered Glass Weighing Scale

Dah berapa kali beli alat penimbang badan tapi ended up rosak je semuanya.

Digital LCD Tempered Glass Weighing Scale  ni tahan lama i guess.

Kali ni mesti kena dapatkan satu penimbang di rumah. RM28 sahaja selepas diskaun 78%. Harga normal RM129…. banyak jimat tu !

 

Digital LCD Tempered Glass Weighing Scale

 

 

Banyak sangat kalau nak disenaraikan… 42 muka surat semuanya. Korang pegilah tengok dan shopping sendiri :)

 

10 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *