[Lawak] Sequel filem Avatar

Salam wbt,

Hari ni kita layan gambar² lawak sikit ye. Dah lama tersimpan dalam folder email saya sebenarnya… hahah~

Hmm korang mesti tahu atau pernah tonton filem Avatar kan?

Yang ada makhluk warna biru berbadan besar tuu….

Kali ni kita tengok sequel lawak untuk filem Avatar….

Avatar Mr Bean

ni paling tak tahan…. :D

 

 

avatar monalisa

ni Monalisa Avatar la pulak…

 

 

 

Twilight + Avatar

Twilight + Avatar = alamak seram nye….

 

 

Pandai dan kreatif sekali orang yang mengedit gambar² ni.

Satu masa tu, saya minat juga bermain² dengan Photoshop.

Cubalah juga design banner sendiri, tapi tak mahir sangat… selalu jadi comot je… haha.

 

Jangan tak tahu, kalau kita bijak ambil peluang dan luang sedikit masa belajar seni edit grafik ni,

insyaAllah boleh buat duit poket contohnya dengan membuat design timeline Facebook.

Kerjanya agak mudah, hanya duduk di hadapan komputer, klik sana klik sini.

Cuma kena perah idea sikitlah…. mana ada kerja mudah dalam dunia ni.

Makan, tidur, baring jelah kalau nak mudah… apa cerita? ;)

No life la macam tu kan….

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *