Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Kuruskan badan dengan produk homeopati

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Kuruskan badan dengan produk homeopati

Dewasa ini,kemunculan produk² menguruskan badan tumbuh bak cendawan selepas hujan, akan tetapi kebanyakannya menggunakan bahan kimia. Akan tetapi, tahukah anda produk menguruskan badan dari homeopati ?

Sebelum itu kita rungkai bersama pengertian HOMEOPATI ;

‘Homeo’ bermaksud persamaan manakala ‘Pati’ rawatan. Homeopati bererti rawatan yang berasaskan persamaan atau ringkasnya ‘keserasian’. Ianya satu sistem perubatan yang lengkap, diasaskan oleh Prof Samuel Hahnemann dari Germany pada tahun 1810 dan berpandukan prinsip penyembuhan ‘semulajadi’ atau ‘natural way of healing’.

Homeo-pathy.net

Pendek kata, rawatan homeopati adalah rawatan secara semulajadi, tanpa ubat-ubatan kimia. Berbalik kepada topik menguruskan badan dengan homeopati. Bagaimana ya? Love Homeopathy ada jawapannya…

phytolacca americana
phytolacca americana

Pernah jumpa dengan produk ni? Kalau belum, bolehlah mencuba. Phytolacca Americana 3 in 1 adalah sejenis revolusi homeopathy dalam bentuk tablet dibuat daripada bahan-bahan tumbuhan semulajadi dan diproses dengan keaedah homeopathy yang sudah terbukti beratus tahun selamat daripada kesan sampingan. Phytolacca Americana ini keunikannya menyamai Acai Berry yang popular diseluruh dunia. Oleh itu anda tidak perlu berbelanja sehingga ratusan dollar untuk mendapat khasiat yang sama seperti acai berry.

Nak tahu lebih lanjut, kenalah terjah sendiri Pakar Produk Homeopati (klik link). Mereka ada banyak produk homeopati untuk penyelesaian masalah termasuklah masalah jerawat dan parut di muka.

Incoming search terms:

 

22 Responses

  1. iEyLa says:

    hurmm..berkesan ke kak??

  2. suriati says:

    nisah dh cuba?blh le jd testimoni nnti.:-D

  3. puanbee says:

    bee kan , masih tk berapa faham cr homeopati ni berkerja .. huhu jom nis support bee utk entri contest DH tu

    • Ummi Hanie says:

      homeopati ni bee … mmg kena byk bersabar lah .. kesan dia bukan mendadak , dia ambik masa sikit …

      itu yg nis dengar lah … tp selamat utk badan sbb xde kimia bagai … cubelah bee ;)

      ok nis mai support nnti k … ;)

  4. Affan Ruslan says:

    Kiranya homeopati ni ubat biasalah ye, cuma dibuat dari bahan semulajadi?
    Banyak kali dgr, tapi tak pernah nak ambil tahu huhu

    • Ummi Hanie says:

      Affan , homeopati ni tidak dipanggil ubat sebenarnya … cube baca kat page Love Homeopathy tu . ada diterangkan secara terperinci.

      sy pun sejak dua menjak ni je baru ambik tahu .. dan sy yakin ;)

  5. nza says:

    walaupn ubat2 homeopati agak lmbat nmpk kesannya ttp ianya baik utk jangkamasa pjg kan hanie……cuma kita kena sabarlh kalau makan ubat2 ni….

  6. Denaihati says:

    baru tau maksud homeopati. cuma tau perubatan alternatif

  7. mun says:

    saya berminat dengan Phytolacca Americana 3 in 1nie..bagaimana cara nak dapatkan dengan lebih mudah…

  8. puan kutu says:

    duh tak pernah dengar tentang produk nie semua.bagus ekk hani?kutu nie jenis penakut makan ubat.haha..

  9. lin says:

    salam.. nk tnye… sy ade baca di situ tulis ambik sebelom kite makan berat, tp sy nih makan cuma sekali sehari.. waktu tghari jer.. adakah sy perlu mkan 3 kali sehari juga??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *