Kuruskan badan dengan produk homeopati

Dewasa ini,kemunculan produk² menguruskan badan tumbuh bak cendawan selepas hujan, akan tetapi kebanyakannya menggunakan bahan kimia. Akan tetapi, tahukah anda produk menguruskan badan dari homeopati ?

Sebelum itu kita rungkai bersama pengertian HOMEOPATI ;

‘Homeo’ bermaksud persamaan manakala ‘Pati’ rawatan. Homeopati bererti rawatan yang berasaskan persamaan atau ringkasnya ‘keserasian’. Ianya satu sistem perubatan yang lengkap, diasaskan oleh Prof Samuel Hahnemann dari Germany pada tahun 1810 dan berpandukan prinsip penyembuhan ‘semulajadi’ atau ‘natural way of healing’.

Homeo-pathy.net

Pendek kata, rawatan homeopati adalah rawatan secara semulajadi, tanpa ubat-ubatan kimia. Berbalik kepada topik menguruskan badan dengan homeopati. Bagaimana ya? Love Homeopathy ada jawapannya…

phytolacca americana
phytolacca americana

Pernah jumpa dengan produk ni? Kalau belum, bolehlah mencuba. Phytolacca Americana 3 in 1 adalah sejenis revolusi homeopathy dalam bentuk tablet dibuat daripada bahan-bahan tumbuhan semulajadi dan diproses dengan keaedah homeopathy yang sudah terbukti beratus tahun selamat daripada kesan sampingan. Phytolacca Americana ini keunikannya menyamai Acai Berry yang popular diseluruh dunia. Oleh itu anda tidak perlu berbelanja sehingga ratusan dollar untuk mendapat khasiat yang sama seperti acai berry.

Nak tahu lebih lanjut, kenalah terjah sendiri Pakar Produk Homeopati (klik link). Mereka ada banyak produk homeopati untuk penyelesaian masalah termasuklah masalah jerawat dan parut di muka.

Incoming search terms:

22 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *