Ku tidak keseorangan rupanya …

Salam ceria lagi bahagia semua .

Bismillahirrahmanirrahim ….. ! Memaksa diri buat entri ni . :p Selain dari ketiadaan mood , macam yang saya dah mention sebelum ni , tahap kesihatan diri tak memberangsangkan . Badan pun letih2 , sakit2 so camane nak ada mood yang baik untuk blogging kan ?

Minggu ni walaupun jarang2 publish entry , saya still bukak blog baca komen2 dalam entri , juga dalam chatbox . Alhamdulillah semuanya dapat kubalas . Terima kasih kerana masih sudi ke mari . Bab trafik ke ape , semua saya tak kisah sangat . Oh nanti nak cerita bab mencurangkan diri dengan dot dot plak insyaAllah :p .

Nak story pasal anak2 sangat , tunggulah timing sesuai sikit nanti . Banyak dah perkembangan si baby Zaid , juga kakak2 dan abangnye …. maafkan ummi ye kome …. Tentang tempat kami jenjalan , makan2 … haih … banyak dah missed .

i'm not alone ....

Rupa2nya saya juga tak keseorangan dalam hal takde mood untuk blogging ni . Teman2 rapat a.k.a blogger2 mesra alam dgn saya pun dah terjangkit ‘virus’ saya rupanya . Hehe … Kakyong dan Kak Nza , kite sehati sejiwa beb ! Muahahaha ~ :)

Idea bukan menjadi masalah kali ni , banyak idea dok ada . Encik hasben pun siap sumbangkan lagi , cume eden ajo tak dayo nak menulih ! Wahai badan …. lekaslah pulih …. asik letih lesu manjang … bertambah2 letih dibuatnye . I hate it :(

Sebenaunye bukan blogging saje ketiadaan mood , semua kerja jadi macam tu . Haru betol ! Oh spirit(semangat) pleaseeee come back ! Ok lah sebelum korang kebosanan bace entri yang takde isi ni , biarlah saya mengundur diri gi kumpul semangat dulu yer …. ;) adiossss ~~~~

36 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *