Kontest menang Duit Raya PuanBee

 

 

Salam bertemu kembali dengan semangat join contest berkobar-kobar .. yeah ;)

Kontest menang duit raya anjuran PuanBee dan deretan sponsors nyer , haruslah saya join sebab dah tua macam ni mana nak merasa dapat duit raya lagi kan ? Melainkan dari encik suami sahaja di hari raya yang mulia … haha ~

 

Antara tarikan utama hadiah kontest ini selain hadiah bernilai Rm500 , ialah produk VCO (Virgin Coconut Oil) yang dijual oleh PuanBee sendiri , dalam bahasa melayu nya Minyak Kelapa anak Dara lah …

 

 

 

Antara kebaikan dan khasiat  VCO ini ialah ;

1-Kurang masalah keletihan dan tidak bertenaga semasa bekerja.

2-Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat/minyak walaupun berlaku perubahan hormon sewaktu hamil.

3-Sistem penghadaman lancar dan tiada masalah sembelit.

 

Harga pun agak berpatutan dan mampu-dimiliki ;

 

60 Softgel Capsules / 500mg each
RM 39.90 (Semenanjung Malaysia)
RM 43.90 (Sabah dan Sarawak)

 

 

Selain VCO ini , hadiah² yang ditawarkan kontest ini banyak sekali okeh … Jom lihat di SINI . Tak tergugat keimanan kah ? :p

 

Nak join , tak payah scroll balik entri ni ke atas , just KLIK saja banner di bawah ;

 

 * bersengkang mata create banner tak seberapa ni …. ;)

 

Kontest Hari raya ini di anjurkan oleh puanbeeDOTcom dengan kerjasama myglobalnetwork dan hadiah di taja oleh Myglobalnetwork, UpProfits , Agent Top up , Adamhaiqal , Oraitlah.com , Lela Lelord , kakpah , Chipscokelat , Esempoi , juenita mary kay , mindasasterabahasa , Kakpah k-POH , my.mustafa ,  ctHoney kraft , ummieross , malaysianetworks.com , Dins Blog , kak ros  ,  BEAUTY KOREAN LENS. , Afiffuddin.com , warnnie

13 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *