Komisen eQurban dan Jobdirumah

Salam wbt…

Aku tanya apa khabar…. aku tanya apa khabar… semua?

 

Ehhh… *tiba-tiba

 

Haih lamanya blog bersawang.

Dan lama juga tak buat entri komisen² ala² sifu kitab pink tu. hoho~

Saya ni bukanlah pemain affiliate yang hebat…

Apatah lagi nak masuk komisen tiap² hari.

 

Tapi,

Bila dalam sehari dapat notifikasi masuk komisen sampai 2 ketol, mau tak gumbira?

Entah mana punya link hamba Allah buat tempahan di eQurban sampai 5 unit… waaah masyuk !

Alhamdulillah…

 

happy feet

haaa… comel kan dia…

 

 

Ya, wang bukanlah segala-galanya…

tapi ada pula yang kata segala-galanya sekarang ni perlukan wang.

Betul jugak tu kan?

Komisen eQurban dan Jobdirumah

 

 

 

eQurban

 

 

Dua komisen ni macam berjanji pula nak mari serentak.

 

 

komisen jobdirumah

 

 

Saya tak ada tips istimewa affiliate untuk dikongsi.

Bukan sebab kedekut.

Serius, saya hanya buat entri blog dan sesekala promosi di laman sosial.

Itu saja.

 

Lagipun kalian lebih pro dari saya ;)

 

Moga² 2015 ni lebih membuahkan hasil affiliate buatku dan rakan² semua…. amin

10 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *