Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Komisen dari Rahsia Mudah Hamil

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Komisen dari Rahsia Mudah Hamil

Alhamdulillah, terhasil juga jualan secara tidak langsung di dalam blog ini. Gara-gara entri 10 + 1 tanda kehamilan yang juga merupakan entri paling banyak dilihat di blog kecil ini, terjuallah ebook Rahsia Mudah Hamil.

Terima kasih kerana sudi membeli dari link saya… :) Saya pun sama sekali tidak menyangka yang entri tanda² kehamilan tu paling banyak dibaca di sini berdasarkan plugin Recent Search Terms yang dipasang di dalam blog ini.

 

Rahsia Mudah Hamil

 

Baaanyak sekali soalan dan kemusykilan diajukan kepada saya di bahagian komen sehingga terasa diri seperti doktor sakit puan pula. Hikhik… gurau saja… Tapi seronok bila orang yang bertanya itu akhirnya disahkan hamil. Saya bukanlah pakar untuk menjawab soalan² berkaitan kehamilan ye, akan tetapi saya hanya menjawab berdasarkan pengalaman menghamil dan melahirkan 5 orang anak, alhamdulillah secara normal semuanya.

Saya memang syorkan ebook ini sebagai bahan rujukan anda yang terasa bermasalah untuk hamil. Ini antara testimoni pembaca;

testimoni ebook rahsia mudah hamil

Ya, kita memang boleh berusaha menggoogle segala macam info yang dikehendaki, akan tetapi ebook ini menjimatkan masa dan tenaga dengan sedikit pelaburan. Jangan kedekut berbelanja untuk ilmu ;)

 

19 Responses

  1. akubiomed says:

    Tanniahlah dapat hasil affliates. Bukan mudah hendak menjana pendapatan daripadanya.

  2. eryati says:

    tahniah ummi hanie

  3. cikgu azim says:

    alhmdllah rezki tu :)

  4. Oh! budu says:

    tahu xpe. betul biomed ckp tu. susah kot nk dpt dari affliate ni.

  5. Denaihati says:

    good luck utk penjualan ebook ni. betul tu untuk ilmu apa salahnya melabur sikit dgn beli ebook ni.

  6. titan says:

    dah lama tak dapat komisen dari yang ni. hehe..

  7. ProfHariz says:

    Tahniah kak. Rezeki dari Allah. Terkadang kalau main letak tanpa iklan tanpa ada entri yang berkaitan macam susah je nak jual. Kalau ada entri senang sikit.

    • Ummi Hanie says:

      tima kasih hariz… betul tu, affiliate ni nmpk mcm senang, tapi sebenarnya agak mencabar…

      kena belajar sikit taktik menjualnya kan… main letak banner sampai semak blog tak mnjamin dpt jualan, akk dah experiment :p

  8. Ummi Hanie says:

    wuhuuu… bukan den yang nulis ebook ni haa…. :p

  9. puan kutu says:

    bagus nie.hanie hadiahkan kutu bley?hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *