Kod Kupon Photobook Malaysia, diskaun sehingga 40%

photobook malaysia diskaun 40% 2017

Salam wbt.,

Photobook Malaysia memang terkenal dan selalu menawarkan diskaun yang menarik.

Kali ini diskaun sehingga 40%. Wow banyak tu !

 

Mengapa Photobook ?

Zaman teknologi masa kini, tak ramai dah yang gunakan filem gambar (bahasa tempatan ada yang sebut “kodak”) yang perlu dicuci di kedai gambar dengan kos yang taklah murah sangat pun.

Munculnya kamera digital, kamera smartphone, dan kini kemunculan Photobook membuatkan ramai memilihnya kerana lebih mesra-pengguna, harga berpatutan dan cantik. Siap terus satu album gambar.

Nak buat sendiri boleh, nak minta pihak Photobook buatkan pun boleh.

 

 

Saiz tersedia;

Paling kecil – 6″ x 6″

Paling besar – 11″ x 11″

 

3 bentuk pilihan;

  • Landscape
  • Portrait
  • Square

 

3 jenis buku;

  • Softcover
  • Imagewrap
  • Debossed

 

40 mukasurat tersedia.

 

photobook malaysia diskaun 40% 2017

 

Comellll sangat kan  !

 

Cara dapatkan Photobook dengan diskaun 40%

 

Klik saja banner di atas dan masukkan kod kupon: “HOTJAN” ketika proses check out order.

Ikut TnC merekalah yer.

 

Mudahhhh sangat.

 

Bila laaa UH punya nak siap satu ni kan.

Haritu ada order yang offer RM10 punya tapi taklaaa disiapkan lagi.

Bizi benauuu…. adoiii ~

UH ingat nak bikin photobook haji, anak-anak, semua gambar dalam simpanan media lah kan supaya tak hilang kemudian hari.

Jeles juga tengok kengkawan dok menayang photobook masing² yang cun belaka tu.

 

 

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *