Ketahui 16 barang elektronik paling laris di Malaysia

16 barang elektronik paling laris di Malaysia | Sekarang ini era penggunaan barangan elektronik, atau bahasa canggihnya, gajet di mana-mana, tak kira lapisan usia.

Penjualan gajet elektronik sentiasa mendapat sambutan, dan gajet² baru juga semakin bertambah seiring dengan permintaan masyarakat.

Ada yang pentingkan jenama, ada yang pentingkan aplikasi dalam sesebuah gajet, tak kurang juga yang mahukan gajet asas.

Korang jenis macammana? ;)

Lazada Malaysia

Sempena perayaan tahun baru cina tidak lama lagi, Lazada telah senaraikan 16 barang elektronik paling laris di Malaysia antaranya;

  1. Sony PS4
  2. TV Xiaomi UHD 49″
  3. TV Samsung HD LED 32″
  4. TV Sony Smart Full HD LED 40″
  5. Asus fonepad 8-Inch Intel Atom
  6. Lenovo Yoga Tablet
  7. Asus Zenfone 5
  8. Apple iPhone 6 64GB
  9. Hitachi Tuoro Mobile
  10. Canon Pixma All-in-one Printer
  11. Microsoft Surface Pro 3 Core i5
  12. ASUS Transformer Book Flip
  13. Fujifilm Instax mini Film Twin Pack 2 Boxes
  14. Canon EOS 100D
  15. Go Pro Hero 4 Silver
  16. Fujifilm Instax Mini 8 pink

 

dan semua 16 items di atas ni ON SALE. Diulang. ON SALE.

 

 

Lazada Malaysia

 

Chinese new year tak lama lagi kan…

So inilah masanya untuk berjimat sikit kalau teringin nak upgrade apa² gajet kita sekarang.

Teringin nak tablet baru ke…

Teringin nak telefon bimbit skrin besau ke…

Nak try main PS4 kot…

PS2 saya rosak tau… hmm….

Jenis saya?

Saya tak terlalu pentingkan jenama… cuma untuk telefon bimbit, macam dah stick dengan Apple iPhone, mungkin sebab dah serasi. Blogging sekarang pun dah ‘sahabat baik’ dengan Macbook Pro yang asalnya agak tak serasi…

 

Tak kenal maka tak cinta… gitu.

 

Eh! Jangan tunggu lagi kalau nak beli gajet² sementara tawaran harga hebat dari Lazada ni masih valid.

Dan…. kalau nak menang angpau dari lazada, cepat² terjah FB Lazada untuk memenangi 1x RM888 voucher & 5 x RM188 vouchers. Banyak jugak tuuu….

4 comments

  • Dr Fattah

    Jenama bukan perkara utama, jadi pengeluar syarikat daripada negara China mengeluarkan banyak produk elektronik yang diletakkan dalam kategori mampu milik.

    Bagi produk keluaran Amerika dan Eropah, produk mereka bersifat premium, terpilih untuk segmen pelanggan yang berduit sahaja :)

  • Dalam plan gak nak beli Mac Pro tu. Tapi tak tau spek sangat. Boleh cadangkan tak? :)

    • bab2 spek ni saya tak mahir sangat… satu lagi, Mac ni lain sikit dari lappy lain. dia ada button special tersendiri… yg bestnya boleh sync dgn gajet2 apple kita yg lain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *