Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Kerianganmu kebahagiaanku

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Kerianganmu kebahagiaanku

 

Jemput kawan² semua bantu/support saya dengan klik² SHARING BUTTONS di blog Kakyong.com untuk entri ini di sini => Entri Ummi Hanie : Keriangan anak-anak kebahagiaan Ummi Hanie . Bukan di entry ini yer… TQSM !!!

 

Amaran : Entri ini penuh dengan gambar kanak² riang  :)

Indahnya hidup berumahtangga apabila dikurniakan anak² yang sihat. Semua pasangan idamkan perkara yang sama , begitu jugalah dengan saya & suami … Anak² penghubung dan penguat kasih sayang ~

Di sini diabadikan gambar² saat ceria anak² saya dalam pelbagai situasi . Bila tengok semula gambar² mereka ni , terasa cepat sungguh mereka membesar . Dah rindu pula saat mereka kecil² (bayi) dulu … ;)

 

Berbasikal ….

 

Munirah : senyumnya ... alahai ~

 

Ukasyah : basikal sudah upgrade ... yg ini pass ke adik

 

zaid : sejak ada moto .. tak mandang yg ni dah :p

 

Bermain di pelbagai lokasi …

 

abg,kakak dan adik

 

 

'pandu' kereta troli di JJ ...

 

zaid melompat2 di atas trampolin di rumah atuk opahnye

 

 

Kakak : feed seekor rusa :)

 

abg @ kasyah : bersama zebra di zoo medan , indon

gambar lebih banyak dalam entri Libur² Medan , Indonesia ~

 

 

mencelah main snooker dgn anak-anak ... :p

 

 

munirah : di playground @ Cameron Highland ..

 

zaid & onie sdg berbuai

 

 

munirah : close-up main buai

 

sesi 'mengerjakan' kotak mainan ;)

 

mini playground yg tinggal kenangan ...

 

playground time !

 

zaid : jom ... jongkang jongket dgn saye ...

 

Bermandi-manda ….

 

kakak n abg ... loving siblings ;)

 

kakak n abg : pool time !

 

 

 

kakak n onie : pool time !

 

 

encik abah melayan anak2 dlm pool ;)

 

 

 

Makan-makan time ….

 

kakak,abg n zaid

Aisehhh kakak … masa ni masih terserlah kerongakan gigi nyer .. sekarang dah cantek dah … gigi arnab :-p

 

Dan biarlah gambar² ini ‘bercerita’ …  A picture contains a Thousand Words (betoi ke phrase ni??)

 

Ok … cukup²lah tu . Ikutkan ati , nak letak banyak lagi :-p Dan …….. Sebenarnya saya ditag oleh kak Pija untuk join contest ini ;

 

 

Ini pula banner penaja-penaja ;

 

 
Amira Studio

 

“Saya berminat untuk memiliki buku Siri Sayangi Rasulullah S.A.W. (versi Bahasa Melayu & Inggeris)” dari FB Islamic Books for Kids  sekiranya terpilih sebagai pemenang” .

 

“Post ini adalah untuk penyertaan Contest Ibu Sihat Anak Riang ini dianjurkan oleh Kakyong Ibu3A, dan hadiah-hadiah yang ingin saya menangi ditaja oleh Islamic Books for Kids , SNUUS ~ Where Beauty,Health and Fashion collide, De’Chantique butik , Take me Home serta Amira Studio ”

 

Incoming search terms:

 

20 Responses

  1. titan says:

    hehe..comelnya diorang..

  2. kakyong says:

    sukanya tgk byk gambor..

    tapi ade gambor yg x leh nak view.. huhuu.. takper nanti dtg jengah lagi..

    zaid tak berapa mesra kamera yer.. susah nak tgk gambor dia senyum..

    ohya.. banner tu hanie amik yg baru yer & backlink ke link ini
    http://ibualiya.blogspot.com/2011/12/contest-giveaway-ibu-sihat-anak-riang.html

    • Ummi Hanie says:

      hehe thanx kkyong … (sorry lambat lak reply)

      mungkin xleh view sbb gangguan line kot …

      zaid mmg serius mimik mukenye kkyong , tp yg sebenarnye dia periang juge ;)

  3. Denaihati says:

    anak2 terkedu tengok ibunya main snooker.
    puas tengok banyak gambar dgn bagai2 aksi.

  4. puan kutu says:

    hehe semua comel2..gigi rongok tu takbley blah..umi ttp cun..:)

    gudluck hanie..:)

  5. kakyong says:

    salam hanie..

    dtg nak copy n3…
    waduh.. banyak gambor nak kena save nih.. ;)

    kakyong akan inform nanti bila hanie dah boleh mula buat promo.. ;)

  6. zuan says:

    i love kids :D

  7. nza says:

    sweet memori…..suka tgk gambar anak2 kecil yg pelbagai aksi..mrklah kebahagiaan kita…….

  8. Jomtonton says:

    Salam,
    Wah comel2 anak kakak.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *