Keputusan penuh Giveaway Tahun Baru Ummihanie.com

by Ummi Hanie on March 2, 2012

in Contest/GA

Salam Jumaat.

Bersempena hari yang mulia ini, saya nak umumkan keputusan penuh Giveaway Tahun Baru Ummihanie.com yang sudah pun tamat tanggal 20 Februari 2012 yang lalu. Maaf jika membuat kalian tertunggu² ye…. Kerana ada beberapa perkara yang perlu saya settlekan terlebih dahulu, juga menunggu hari Jumaat untuk mengumumkan keputusan ;).

Saya pun tak suka nak drag GA ni lama². Rasanya semua peserta dah baca pra-keputusan tempoh hari, kan? So bersiap sedia untuk keputusan penuh pula! ;)

Inilah printscreen carta Top Referral. Tak banyak berubah berbanding carta pra-keputusan. Nampak gaya rezeki Top Referral kali ni terang² jatuh kepada;

top referral ga ummihanie.com

carta Top Referral dari Google Analytics

 

ZEFA !! (120 mata referral)

TAHNIAH diucapkan! Set cawan english style dari Uk Shop bakal menjadi milik anda, sesuai dengan minat yg mendalam terhadap item² begini kan… ;)

Top Referral kedua jatuh kepada FH @ Afriza Natasya (79 mata referral) dan Top Referral ketiga jatuh kepada Puan Bee (57 mata referral).

Pemenang² cabutan bertuah pula jatuh kepada….

no.33

 

no.8

 

no.1

Sila check jika nombor bertuah itu milk anda di sini: Senarai nama & nombor bertuah GA Tahun Baru .

Pemenang² semua, SPONSORS akan contact anda via e-mail. Untuk pemenang Top Referral ketiga sila inform nama untuk dicross-stitchkan oleh kak Yati ye…

Perhatian untuk pemenang² Lucky Draw, sila inform samada nak Cash @ Top-up Rm15 atau Inner. Jika mau cash, sila berikan no. akaun bank anda. Kalau mau top-up, sila berikan no.henfon. Jika mau Inner tudung pula, sila berikan alamat dan warna inner pilihan anda (mengikut stok yg ada) …

Last but not least, Hanie ucapkan RIBUAN TERIMA KASIH sekali lagi kepada semua peserta kerana sudi memeriahkan GA yang tak seberapanya ini. Yang tak menang, janganlah kecewa. InsyaAllah, ada rezeki dan idea lebih best, nak buat GA lain pula. Siapa² sudi nak offer diri jadi sponsors akan datang, silalah jangan segan² beritahu saya.

p.s: Jika tiada yang menuntut hadiah, cabutan kedua terpaksa dilakukan selepas tempoh masa seminggu atau atas budi bicara saya. Harap maklum.

{ 34 comments… read them below or add one }

kakngah March 2, 2012 at 9:46 AM

tahniah pd semua yg menang.
tak semapt nak joint haritu…
tahniah jugak utk hanie berjaya anjur GA dgn sukses…

Reply

Ummi Hanie March 2, 2012 at 10:04 AM

yes..tahniah utk smua…

len kali kangah join yekk… ;)

thanx… sukses le sikit2 … ;)

Reply

sjiehan March 3, 2012 at 9:50 PM

tahniah…!

bukan rezeki saya.. hehee

Reply

Ummi Hanie March 5, 2012 at 10:07 AM

takper SJ … jgn serik cuba lagi yer ;)

Reply

zie fauzi March 2, 2012 at 10:04 AM

ehem..ehem…mengena jugak ye… hehehe…. nti kasi info yg berkaitan yer.. Tq…

Tahniah jugak untuk semua pemenang….

Reply

zie fauzi March 2, 2012 at 10:42 AM

kat mana nak bagi detail… tak ada email pun… :)

Reply

Ummi Hanie March 2, 2012 at 3:01 PM

nnti hanie emel ke zie ;)

Reply

Ummi Hanie March 2, 2012 at 3:02 PM

ehem ! hehehe…. rezeki bby ;)

Reply

lin azlina March 2, 2012 at 10:41 AM

tahniah kepada semua yang berjaya dan bertuah.
Pasni buat ga lagi yer ummi hani…

Reply

Ummi Hanie March 2, 2012 at 3:02 PM

thanx lin slalu support ga yg hanie buat…

insyaallah len kali ada lagi ;)

Reply

puanbee March 2, 2012 at 12:03 PM

tahniah pada semua :)

top ke 3 bee kan , nak buh nama apa yek , cam mana bentuk cross stich tu ?

kalau boleh letak nama blog ummiehanie dengan puanbee ler ..buat kenangan ..

Reply

puanbee March 2, 2012 at 12:06 PM

oh ok dah tengok di blog kakyati tu ..hehe ..

apa kata letak “selamat hari jadi untuk aliya dari ibu ( love simbol ) ”

kalau boleh le ..

Reply

Ummi Hanie March 2, 2012 at 3:01 PM

pnjg sgt kot tu bee.. hik2 … apa2 kite tanye tokei nnti :p

Reply

Ummi Hanie March 2, 2012 at 3:01 PM

bagus gak cdgn tu bee

tahniah yer… ;)

Reply

Yati March 2, 2012 at 12:07 PM

Tahniah pada semua pemenang! ^_^

Reply

Ummi Hanie March 2, 2012 at 3:00 PM

yeay ! nnti hanie contact k.yati ye ;)

Reply

eiela March 2, 2012 at 12:33 PM

tahniah kepada pemenang..

Reply

Ummi Hanie March 2, 2012 at 3:00 PM

ye, tahniah buat mereka… :)

Reply

Zefa NorAsmara March 2, 2012 at 12:56 PM

Alhamdulillah.. Terima kasih buat Ummi Hanie dan semua penaja.. :D

Reply

Ummi Hanie March 2, 2012 at 3:00 PM

sama2 Zefa… Tahniah sekali lagi ;)

nnti penaja akan hubungi Zefa ye ;)

Reply

Norsalmi March 2, 2012 at 1:56 PM

Tahniah buat semua pemenang..
Akak no 8 tu.. Tak sangka ada juga rezeki akak.. Alhamdulillah.
Terima kasih Ummie Hanie & penaja2..

Reply

Ummi Hanie March 2, 2012 at 2:59 PM

itulah kak… tayhniah ye. walaupun nama akk satu je tapi dah rezeki akk tak ke mana kan ;)

so akk nak apa ? cash,top-up or inner?nnti sy emel

Reply

Norsalmi March 2, 2012 at 8:23 PM

Nak cash ye Ummie Hanie..
tel guna pascabayar, inner pulak bimbang tak size ngan muka..
TQVM..

Reply

Ummi Hanie March 5, 2012 at 9:44 AM

ok kak norsalmi…

nnti e-mel ke saya no. akaun bank;

admin@ummihanie.com

rasa mcm akk dah bagi kan sebelum ni?tp sy cari2 balik xjumpe pulak ..huhu..

Reply

Norsalmi March 6, 2012 at 3:19 PM

Salam..
Akak dh e-mel no akaun.
Tqvm..

izan ishak March 2, 2012 at 5:25 PM

tahniah pada semua pemenang!

sori hanie… dah berhari2 k.izan cam dilanda kesibukan sampai dah lama tak tinggal jejak kat sini.

Reply

Ummi Hanie March 2, 2012 at 6:34 PM

takpe k.izan… akk kan dlm keadaan preggy lagi… hanie faham sgt2 ;)

Reply

Lelord March 2, 2012 at 5:35 PM

Eh no.1 tu no akak ek? Nak cash

Reply

Ummi Hanie March 2, 2012 at 6:34 PM

yes kak lela … tahniah ;)

nnti bagi no. akaun dlm emel yg hanie akan hntr nnti ;)

Reply

kakyong March 2, 2012 at 11:43 PM

tahniah buat semua… apesal blog kakyong xde dlm link referral.. hahah.. nampak sgt jrg BW..

Reply

Ummi Hanie March 5, 2012 at 10:04 AM

takpe… kakyong dpt rezeki lain yg lebih lagi ;)

Reply

puan kutu March 3, 2012 at 1:19 AM

tahniah buat semua yg menang.terutama kak zefa, bee dan kak salmi..

Reply

Ummi Hanie March 5, 2012 at 10:04 AM

yeayy tahniah buat mereka… :)

Reply

Ummi Hanie March 6, 2012 at 11:17 PM

wslm kak norsalmi,

sy dah balas emel tu… welkem ;)

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: