Keputusan penuh Giveaway Tahun Baru Ummihanie.com

Salam Jumaat.

Bersempena hari yang mulia ini, saya nak umumkan keputusan penuh Giveaway Tahun Baru Ummihanie.com yang sudah pun tamat tanggal 20 Februari 2012 yang lalu. Maaf jika membuat kalian tertunggu² ye…. Kerana ada beberapa perkara yang perlu saya settlekan terlebih dahulu, juga menunggu hari Jumaat untuk mengumumkan keputusan ;).

Saya pun tak suka nak drag GA ni lama². Rasanya semua peserta dah baca pra-keputusan tempoh hari, kan? So bersiap sedia untuk keputusan penuh pula! ;)

Inilah printscreen carta Top Referral. Tak banyak berubah berbanding carta pra-keputusan. Nampak gaya rezeki Top Referral kali ni terang² jatuh kepada;

top referral ga ummihanie.com

carta Top Referral dari Google Analytics

 

ZEFA !! (120 mata referral)

TAHNIAH diucapkan! Set cawan english style dari Uk Shop bakal menjadi milik anda, sesuai dengan minat yg mendalam terhadap item² begini kan… ;)

Top Referral kedua jatuh kepada FH @ Afriza Natasya (79 mata referral) dan Top Referral ketiga jatuh kepada Puan Bee (57 mata referral).

Pemenang² cabutan bertuah pula jatuh kepada….

no.33

 

no.8

 

no.1

Sila check jika nombor bertuah itu milk anda di sini: Senarai nama & nombor bertuah GA Tahun Baru .

Pemenang² semua, SPONSORS akan contact anda via e-mail. Untuk pemenang Top Referral ketiga sila inform nama untuk dicross-stitchkan oleh kak Yati ye…

Perhatian untuk pemenang² Lucky Draw, sila inform samada nak Cash @ Top-up Rm15 atau Inner. Jika mau cash, sila berikan no. akaun bank anda. Kalau mau top-up, sila berikan no.henfon. Jika mau Inner tudung pula, sila berikan alamat dan warna inner pilihan anda (mengikut stok yg ada) …

Last but not least, Hanie ucapkan RIBUAN TERIMA KASIH sekali lagi kepada semua peserta kerana sudi memeriahkan GA yang tak seberapanya ini. Yang tak menang, janganlah kecewa. InsyaAllah, ada rezeki dan idea lebih best, nak buat GA lain pula. Siapa² sudi nak offer diri jadi sponsors akan datang, silalah jangan segan² beritahu saya.

p.s: Jika tiada yang menuntut hadiah, cabutan kedua terpaksa dilakukan selepas tempoh masa seminggu atau atas budi bicara saya. Harap maklum.

Comments

  1. says

    tahniah pada semua :)

    top ke 3 bee kan , nak buh nama apa yek , cam mana bentuk cross stich tu ?

    kalau boleh letak nama blog ummiehanie dengan puanbee ler ..buat kenangan ..

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *