Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Keputusan Mom Blogger Top Referral Contest

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Keputusan Mom Blogger Top Referral Contest

Salam bahagia…

Syukur tamat sudah contest pertama 2014 anjuran blog acik comel ni iaitu Mom Blogger Top Referral Contest. Sesungguhnya saya terharu dengan sambutan dari rakan bloggers yang begitu sporting walaupun hadiah kali ini biasa² saja. Tapi sapa mau tolak kalau hadiah cash kan? Lepas juga duit top up henfon yang canggih tu. Tak pun lepas juga nak belanja orang tersayang makan pizza hut. Contohhh…

Maaf kerana sedikit kelewatan mengumumkan keputusan ini contest. Maklumlah saya kan acik blogger comel yang bizi. kuikuikuii~

Pemenang kategori Top Referral

Jadi tanpa membuang masa, saya umumkan pemenang² bagi kategori Top Referral berdasarkan statistik dari google analytics yang katanya agak tepat itteww…

Referral Traffic - Google Analytics

Tahniah buat sifu² SEO kita…

Pemenang Top Referral tempat PERTAMABlogger Titan a.k.a Cikgu Ahmad Faizal. Peserta pertama join plak tu :D

Pemenang Top Referral tempat KEDUABlogger Cik Tom a.k.a. Cik Nur Fatihah.

Korang berdua ni memang berpakat kot kan? Hohoho…

Okeh sila berguru dengan mereka dan korek RAHSIA yang membolehkan mereka menempatkan diri sebagai pemenang TOP REFERRAL.

Nak senang ceriter dapatkan jer e-book merah jambu beliau ni. SEO ni berkait rapat juga dengan referral² ni.

pemenang contest mom blogger top referral

 

 

Pemenang kategori Entri Terbaik

Sukar untuk saya tentukan pemenang bagi kategori entri terbaik ni. Walaubagaimanapun, saya cuba shortlistkan dan akhirnya membuat keputusan untuk memilih blogger Hafiz Mohd sebagai pemenang. Tahniah… Entri peserta² lain pun bagus belaka. Cuma ada sebilangan peserta terlepas pandang untuk update link penaja. So ini menjadi bonus bagi peserta² lain yang update link tersebut beserta ulasan yang menarik berdasarkan keyword yang ditetapkan.

Saya harap contest ini memberi manfaat dua hala bagi blog ini sebagai penganjur, blog penaja² juga blog peserta². InsyaAllah, ada rezeki lebih saya bikin contest lagi ataupun giveaway yer. Jangan serik join tau. Dan penaja pun jangan serik menaja >_<

Pemenang² sekalian, sila emelkan butiran² berikut ke alamat emel ummihanie@hotmail.com ;

Nama penuh

No. akaun (kalau CIMB molek sangat)

 

InsyaAllah, cepat bagi butiran, cepatle saya bank in duit yer. Babaiii nak layan drama best jap lagi~

 

me time

 

26 Responses

  1. titan says:

    ohh..

    termenang lagi. terima kasih, terima kasih..

  2. Farzli says:

    waa.. tahniah.. dapat wit.. yeahh

  3. raudzah says:

    wah tahniah semua..dia orang memang hebat..

  4. akubiomed says:

    Tanniah kepada pemenang. Tidak ada rezeki untuk menang kali ini.

  5. syu90 says:

    tahniah kpd yg menang!

  6. hafizmd says:

    Alhamdulillah.

    yeay! terima kasih ummi hanie pilih entri ambe =)

    moga terus sukses dan semakin sukses!

    p.s- nanti ambe emel yer

  7. cik tom says:

    alhamdulillah..thanks sis!
    nanti cik tom email details. ;)

  8. Ummi Hanie says:

    w’salam…

    yer kebanyakan mereka memang blogger lama dan terkenal :)

  9. azwan says:

    tahniah kepada pemenang. mereka yang hebat dalam cari duit online tu

  10. suriaamanda says:

    tahniah ye buat semua pemenang….

  11. Farid Laham says:

    tahniah kepada pemenang mom top referral contest hehe :)

  12. tahniah titan ..hehehe..

  13. reezluv says:

    lupa nak join ini contest..aiyok..pasal banyak sangat plak contest menjelma..ehehe..

    p/s:ehem..pegi ke sbb2014? :D

Leave a Reply to syaifuddin alias Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *