Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Kembali

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Kembali

 

Salam bertemu kembali .

Bila berlaku satu perkara , macam berangkai-rangkai pula yang menyusul kan ?

Pada weekends yang lepas saya memang tak sempat update blog sebab sibuk dengan family di rumah , juga bertandang ke rumah seorang sahabat suami . Wah , marvellous hidangan lunch mereka sampai pening-pening kepala saya dibuatnya . Awat lak pening ? Haaa … ade la sebabnya …. nanti-nantilah cerita seca lebih eksklusif haaa .

 

Masuk hari isnin pula , saya dan sesiapa saja dah tak boleh nak access blog dek kerana bandwidth limit exceeded . Maklum je le benda berbayor , bila quota terlebih guna , deme block le … Sebenarnya nak top-up bandwith pun boleh tapi saya saja buat kedekut sikit … hak3x … lagipun 2 hari je sebelum nak masuk 1 Jun , tak kose teman nak ngabihkan duit … lalalalla ~ Kenapa 1 jun plak ? Sebab …. bila masuk bulan baru , bandwidth sebanyak 7GB utk sebulan tu akan reset semula kepada ZERO …. Macam hari ni 1 Jun , dah boleh access balik blog ni dengan jayanya . Thanx NetKL kotakan janjimu … err … paham ke kome ape teman melabun ni? Kalo tak paham , abaikan saje yer ….

 

Bila dah beberapa hari tak update blog , mood tu mulalah berenang-renang ke laut . Dan sebenarnya saya masih tak bersedia nak post entri hari ni sebab satu berita mengejutkan berlaku seawal pagi tadi . Dah petang , selesai “hal” tu barulah saya senang hati sikit nak online semula . Tu pun dengan hati yang separuh-separuh …. Nak tahu ? Kenalah stay tuned ~ *mungkin ada yg boleh teka kalau korang terbaca status FB ku … Twit2 takde yer … masih tak serasi

 

Selamat malam .

 

3 Responses

  1. lin azlina says:

    patotla hari tu mai sini bandwith limit dah…lin ni pun skang mood hilang ke tasik cini….susah nk dpt mood semula ni
    lin azlina ada entri terbaru… jom baca ANISSA DI SLOT SAMARINDAMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *