Kembali

 

Salam bertemu kembali .

Bila berlaku satu perkara , macam berangkai-rangkai pula yang menyusul kan ?

Pada weekends yang lepas saya memang tak sempat update blog sebab sibuk dengan family di rumah , juga bertandang ke rumah seorang sahabat suami . Wah , marvellous hidangan lunch mereka sampai pening-pening kepala saya dibuatnya . Awat lak pening ? Haaa … ade la sebabnya …. nanti-nantilah cerita seca lebih eksklusif haaa .

 

Masuk hari isnin pula , saya dan sesiapa saja dah tak boleh nak access blog dek kerana bandwidth limit exceeded . Maklum je le benda berbayor , bila quota terlebih guna , deme block le … Sebenarnya nak top-up bandwith pun boleh tapi saya saja buat kedekut sikit … hak3x … lagipun 2 hari je sebelum nak masuk 1 Jun , tak kose teman nak ngabihkan duit … lalalalla ~ Kenapa 1 jun plak ? Sebab …. bila masuk bulan baru , bandwidth sebanyak 7GB utk sebulan tu akan reset semula kepada ZERO …. Macam hari ni 1 Jun , dah boleh access balik blog ni dengan jayanya . Thanx NetKL kotakan janjimu … err … paham ke kome ape teman melabun ni? Kalo tak paham , abaikan saje yer ….

 

Bila dah beberapa hari tak update blog , mood tu mulalah berenang-renang ke laut . Dan sebenarnya saya masih tak bersedia nak post entri hari ni sebab satu berita mengejutkan berlaku seawal pagi tadi . Dah petang , selesai “hal” tu barulah saya senang hati sikit nak online semula . Tu pun dengan hati yang separuh-separuh …. Nak tahu ? Kenalah stay tuned ~ *mungkin ada yg boleh teka kalau korang terbaca status FB ku … Twit2 takde yer … masih tak serasi

 

Selamat malam .

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *