Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Kemahiran yang Menakjubkan

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Kemahiran yang Menakjubkan

 

 

 

 

Woowww…. Anda boleh teka tak lukisan2 ni dilukis dgn ape??? Dgn habuk di cermin kereta!!!
Very impressive…Saya minat melukis,tapi…talent tu kurang lor…(apatah lagi dgn habuk kereta!) Tak apelah,dapat tengok lukisan2 org yg unik pun jadilah …. Apa komen anda tentang gambar2 ini??

 

35 Responses

  1. >MasyaAllah..kreatif nya derang nie..p/s: Sapu habuk je pandai.. :p

  2. Ummi Hanie says:

    >sebenarnye baanyak lg pics tp Hanie ni 'rajin' sgt nk letak..hehe..xper sis,sapu habuk di umah tu satu ibadah ..

  3. hans says:

    >biau betik…gila kreatifsempoiii

  4. penaberkala says:

    >untung org yg dianugerahkan talent melukistidak bermodal pun kdg2, tp still dpt cari rezeki

  5. xyncaholic says:

    >gila kreatif dowang ni..tak tercapai akal ku..huhu..

  6. Ummi Hanie says:

    >Hans : betul ni .. sy xtipu… dan xde betik nye..:)pena:betul tu sy agreexyncaholic:anugerah Allah…masing2 ade kelebihan kan

  7. hans says:

    >dulu,member2 ada download juga dkt laman webada pelukis tu dia guna teknik macam nitapi guna pasirsempoi gila

  8. penaberkala says:

    >yg melukis guna kaki lg hebataku ngan tangan pun cincai2, sah kan nk guna kaki

  9. hans says:

    >hahahhahaada yg guna mulut pun okay

  10. penaberkala says:

    >tu pasal..kdg2 ada gak terdetik nk jadi pelukis,hak3apakan daya, bakat takdeso redha je lah

  11. hans says:

    >hahahhamungkin bakat dkt tempat lain kut

  12. hans says:

    >mesti ada punyasetiap manusia ada kelebihan masing2

  13. Ummi Hanie says:

    >penah dgr or tgk org cacat tu tak yg terer mlukis gune kaki tuh?kat m'sia ni ler..

  14. penaberkala says:

    >sis hanie: pernah dulu2, dlm tv..tp real depan mata, xpernah lagi..sis pernah ke?

  15. >Semalam Sis tgk Titanic..Hero dietu kn pandai melukis pas2 trs Sisbgtau hubby Sis yg Sis nk ambil kelasmelukis..Hihihi..Bukan apa,Sis teringatdulu waktu sekulah rendah salu Siskalau x dpt no.1 mesti dpt no. 2,pertandingan melukis & mewarna..Mcm ank2 Sis Nza tu..tp lepas masuk secondary school trs dilupakan dunia senilukis bila Ayh Sis masukkan Sis dlm kelas Arab lps tu masuk plk kelas ekonomi..Jd minat & aktiviti tu terhenti sampai kt c2 je..Rindu lah nk melukis balek..

  16. hans says:

    >sis hanie : ada..ramai kut dkt malaysia nih..

  17. hans says:

    >pena : owh,aku dalam newspaper pun penah tgok..tv memang sah2 penah tgok

  18. hans says:

    >kak ieda : hahaha…sila amik kelas lukisan pastu lukis muka kitaorang

  19. penaberkala says:

    >sis ieda:haha,mewarna mmg best time budak2 dulu..best gak dpt adiah klu mng..tp melukis tuh susah la sikit..hans:aah,ak pun camtuh..tp realnya tak pernah jumpa

  20. hans says:

    >pena : hahah..aku pun masuk xpenah menang…

  21. hans says:

    >aku pun xpernah jumpa real punya

  22. penaberkala says:

    >hans:melukis perlukan talent..so,ssh siket..lain org,lain talentnya

  23. hans says:

    >pena : ar ar betul..bakat aku menulis dan bercakap kut..haha

  24. hans says:

    >ko rasa apa kelebihan ko pena?

  25. >'Hans to kak ieda : hahaha…sila amik kelas lukisan pastu lukis muka kitaorang'Haha..entah2 lokis nnt dh jd org lidi..Dh lame dh melukis,kn..

  26. >'Pena to hans:melukis perlukan talent..so,ssh siket..lain org,lain talentnya'Yeap..melukis mmg perlu ada bakat..Kalo nk belajar melukis,x ada bakat,x ada minat maka x akn m'jadi lh lukisan itu..

  27. >'Hans to pena : ar ar betul..bakat aku menulis dan bercakap kut..haha'Haha..itu mmg di akui oleh kami semua!Hihi..

  28. >'Hans to pena : ar ar betul..bakat aku menulis dan bercakap kut..haha'Ofcoz lah mewarna..Kn 'Penaberkala' tu.. ;)

  29. hans says:

    >kak ieda : lukis orang lidi den pakar la..haha

  30. hans says:

    >kak ieda : betul2..kena da minat..macam den memang xminat..tu la pasal..haha

  31. hans says:

    >kak ieda : hahaha…diakui ke?kahkahkah

  32. hans says:

    >kak ieda : haha pena pandai warna owh

  33. wah kreatif betul :)

    p/s: u r the lucky winner! check cepat entry dni yang ini (http://www.ardinihumaira.com/2012/07/senarai-nama-pemenang-ga-ole-ole-dari.html).. tahniah ^__^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *