Kekasih berkulit gelap , bukan kekasih gelap

Bismillahirrahmanirrahim ………

Hadirmu dalam hidupku
Bagai membawa satu sinar harapan
Walaupun kulitmu gelap hitam melegam
Tapi di mataku dikau memang gojes
Wahai kekasih baru berkulit gelap
Teruskan menyinari hidupku dengan caramu
Cehh .. bermadah bagai !
inikah ‘kekasih gelap’ ??
Sesekala layan le merapu Hanie ni .
Ermm…
Betul . Percaya la . Saya memang ada kekasih berkulit gelap . Bukan kekasih gelap macam lagu nyanyian grup UNGU tuh .
Kalau boleh saya nak kulit dia warna lain macam biru ke , silver ke . Kalau PINK lagi saya gumbira ! Pinkaholic betul saya ni .
Alhamdulillah la … Hitam pun hitam la kau … Janji boleh tolong saya buat kerja saya sebagai seorang blogger dan bakal pemilik blogshop yang akan datang nanti insyaAllah .
Taraaa .. Inilah dia ‘Kekasih Berkulit Gelap’ tu !!
Hitam itu menawan … ahaksss !~
Ciri2 yang membuatkan saya dan hubby juge jatuh chenta ;
  • 12 MP !

     

  • 5 kali ZOOM

     

  • only RM399 !
    Bagi yang dok area PENANG ni , serbulah MEGAMALL di Prai sana nun .

Kat dalam website Lelong pun ada gak jual yang harga dan spesifikasi sama macam ni tapi kena tambah KOS PENGHANTARAN lah yer .

Saya dan hubby share half2 . Ok la tu kan !
Tapi kalo dapat yang pink itew lagi heaven ! : p
Baru beberapa hari sudah saya menceceh2 kata camera tak ada kan ?
Alhamdulillah Allah itu MAHA MENDENGAR suara hati hambaNYA yang dhaif ini . ^ _ ^
Kenapa saya dan encik hubby nak sangat2 digital camera ni ?
  1. Ganti yang lama (macam nak rosak) pluss …  latest trend : p .

     

  2. Not so expensive , yet not too cheap .

     

  3. Saya berangan2 nak bukak online blogshop . Barang dah ada , kamera tak ada . Camana ?? So … Wait for my new BLOGSHOP ya ! Teruja ni !

     

  4. Nama nak jadi blogger . Apa barang takde kamera ? Hahaha …

     

Udah2 la tu Hanie . Pegi study kamera & snap pics barang2 kamu dulu . Babai .
WISH ME LUCK !

 

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *