Kecewa sikit dengan Nuffnang … nak cash out lah

by Ummi Hanie on December 20, 2010

in Umum

bismillah

 Tak reti guna blog WordPress?KLIK untuk selesaikan masalah anda ! 

Semenjak dua menjak ni ada sikit kecewa dengan itu pak Nuffnang .
Beliau macam dah segan-segan nak bagi BE banyak-banyak kat saya .
Sedeyyy ni sedeyyy …
Setakat ni BE setakat 2 ketul jek tak bertambah-tambah dlm beberapa minggu ni.
BE yang dah jadi ME (Metered Earning) tu mujur le pak Nuff cepat-cepat gantikan dengan BE baru , menjadikan jumlah BE dalam satu-satu masa tetap dua ketul.
Huh nasib baiklah kau gantikan cepat-cepat ye Pak Nuff , idak haruss kumadukan dikao (ugut..ugut!)
Muahahahaaaa … (gelak keciwa campor geram)

panjang berjela Campaigns tu tp maleh nak capture gambo , lagipun $$ situ ciput jer

Tercapai juga hasrat hati nak cash out bila dah capai 3 angka … alah … 3 angka yg ciput je … korang punye lagi masyuk ! Dan sebab lainnya nak pakai duit , nak belanja domain kat orang yang menang contest domain PERCUMA lagi , nak beli stok untuk blogshop …. blablabla ….
Alhamdulillah adaaa jugak daripada tak ada langsung kan ??

Hah ini satu lagi yang membuatku sikit keciwa lagi .
Iklan nuff dekat atas header tu asik tidooo je memanjang .
Tak taulah kome tengok dia macammane kan .
Harap2nya kome tak nampak le dia ‘buat tahi mata’ . Keh3x …
Saat saya menulis entry ni barulah dia terhegeh2 bangun tido dan keluar iklan yang same kaler dengan blog ni (buat masa ni,biru – CIMB 2 Good 2 Be True) .
Harap2 lepas ni rajen2 le sikit menempek kat situ lama-lama yer pak Nuff !
Walaubagaimnapun BE iklan Digi still tak mengecewakanku .
Dikau memang maintain jadi BE sejak berbulan-bulan dulu dan still lagi sampai sekarang . Lebiu bebeh ;p

Okehh selesai membebel dan meluahkan perasaan .
Time to cash-out , and then menghabeskan balik duet dalam akaun untuk buat modal dan nak update balik survey kat Nuffanang ! Huhuhuuu ….
Ummi Hanie

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: