Katakan TIDAK pada Lady Gaga

 

Salam Jumaat yang mulia .

Sebenarnya sedih pun ada ni .

Walaupun sumber pendapatan dari blog ni ada pelbagai cara , tapi janganlah main redah aje semuanya ok …

Ini hal Lady Gaga , yang memang dah terang² agen Illuminati , agen Yahudi !

Pagi ni saya bukak laman web Churp Churp , macam biasalah nak cek iklan baru dan juga earnings … nampak iklan si lady gagap ni baru masuk tapi …. dah seribu lebih orang dok promo link dia . Sedih ok … sebab kebanyakannya orang Islam ! :(

 

 

Mungkin ada di antara anda yang beranggapan yang saya ni overacting atau terlebih emo . Well , terpulanglah . Ini pendirian saya . Bagi saya ini menyentuh sensitiviti agama kita . Dan saya tak mahu terlibat sama sekali dlm menyebarkan iklan² berkaitan walaupun mendatangkan pulangan yg lumayan sekalipun .

 

Gaya² Lady Gaga yang menunjukkan simbol² Illuminati

 

 

Ini salah satu gaya LG sebagai rahib syaitan dlm salah satu video klipnya

 

Nak cerita pasal illuminati ni memang panjang lebar . InsyaAllah di lain posting .

 

Apa pun … Katakan TIDAK pada Lady Gaga dan semua agen² Yahudi / Illuminati !

 

p.s : kalo tak caye , Google je keyword² ni ;

 

lady gaga illuminati dream

lady gaga illuminati interview

lady gaga illuminati puppet

lady gaga illuminati judas

 

… dan banyak lagi !


 

Incoming search terms:

12 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *