Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Katakan TIDAK pada Lady Gaga

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Katakan TIDAK pada Lady Gaga

 

Salam Jumaat yang mulia .

Sebenarnya sedih pun ada ni .

Walaupun sumber pendapatan dari blog ni ada pelbagai cara , tapi janganlah main redah aje semuanya ok …

Ini hal Lady Gaga , yang memang dah terang² agen Illuminati , agen Yahudi !

Pagi ni saya bukak laman web Churp Churp , macam biasalah nak cek iklan baru dan juga earnings … nampak iklan si lady gagap ni baru masuk tapi …. dah seribu lebih orang dok promo link dia . Sedih ok … sebab kebanyakannya orang Islam ! :(

 

 

Mungkin ada di antara anda yang beranggapan yang saya ni overacting atau terlebih emo . Well , terpulanglah . Ini pendirian saya . Bagi saya ini menyentuh sensitiviti agama kita . Dan saya tak mahu terlibat sama sekali dlm menyebarkan iklan² berkaitan walaupun mendatangkan pulangan yg lumayan sekalipun .

 

Gaya² Lady Gaga yang menunjukkan simbol² Illuminati

 

 

Ini salah satu gaya LG sebagai rahib syaitan dlm salah satu video klipnya

 

Nak cerita pasal illuminati ni memang panjang lebar . InsyaAllah di lain posting .

 

Apa pun … Katakan TIDAK pada Lady Gaga dan semua agen² Yahudi / Illuminati !

 

p.s : kalo tak caye , Google je keyword² ni ;

 

lady gaga illuminati dream

lady gaga illuminati interview

lady gaga illuminati puppet

lady gaga illuminati judas

 

… dan banyak lagi !


 

Incoming search terms:

 

12 Responses

  1. zuwaidah says:

    tak pernah mengikuti perkembangan lady gaga nih..tak minat
    zuwaidah ada entri terbaru… jom baca Madame Tussaud ShanghaiMy Profile

  2. Yati says:

    Kak Yati tak pernah lihat dari sudut Hanie cakap ni. Sebab langsung tak ikut perkembangan tentang Cik Lady Gaga ni. Thank you, share tentang benda ni. Sebab kak Yati dah ter-churp churp tadi. Tapi sudah delete sharing di twitter. :)
    Yati ada entri terbaru… jom baca Kabel tak adaMy Profile

  3. munna says:

    munna mmg tak minat lady gaga ni…..

  4. nza says:

    krn mengejar duit yg xseberapa , manusia sanggup ketepikan semua tu….
    nza ada entri terbaru… jom baca Today is My Besday!!!!!My Profile

  5. intan_blur says:

    akk pun dont like dia..;(
    intan_blur ada entri terbaru… jom baca kesengalanMy Profile

  6. syamila says:

    hmmm…tk kenal pun….
    syamila ada entri terbaru… jom baca Kenangan Masa Lalu–AhmadMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *