Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Kampung boys

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Kampung boys

Salam dari kejauhan…

cewah jauhlah sangat. Mood holiday #cuticutiMalaysia gitu.

Okay percutian bermula di rumah mertua di Perak. Di sini aksi “kampung boys” telah dirakam oleh hubby. Saksikan…

 

aktiviti balik kampung

 

Tiga daripada empat anak lelaki kami “beraksi” sebagai Kampung Boys. Lagi sorang? Tak dapek nak join sebab masih kecilnya amat (loghat orang perak).

Anak-anak memang sangat suka balik ke kampung. Laman rumah atok mereka ni luas, macam-macam aktiviti boleh dibuat. Menunggang basikal, main badminton, main pasir, berlari-lari, panjat pokok rambutan pun ada. Bilalah kami nak dapat rumah + laman luas macam ni ye? InsyaAllah ada dalam perancangan. Nak tunaikan haji dulu dalam masa terdekat dengan suami tercinta dulu hajatnya…

 

ps: live blogging dari lokasi percutian via iphone saja…

 

3 Responses

  1. nza says:

    lama tak jengah…
    Wah bukan main seronok hero2 tu ye bila blk kg.

  2. akubiomed says:

    Wah seronok dapat berkepak dikampung. :-)

  3. Denaihati says:

    merdeka bila balik kampung….heeee
    anak-anak dapat balik kampung memang suka sangat, tambah jumpa sepupupu sepapat semua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *