Jubah Hoodie Satin

by Ummi Hanie on March 28, 2012

in Contest/GA

Kak Lela yang tinggal di Doha telah tag saya untuk join giveaway ini. Terima kasih kerana ingat kat saya ye…. ;)

Kenapa saya patut dapat Jubah Hoodie Satin ?

Sebab dalam almari saya belum ada stok jubah satin dan berhood macam ni. Jubah² jenis lain memang dah banyak sebab saya selesa memakai jubah. Dan sangat selesa dipakai ketika preggy. ;) Oh saya tidak preggy sekarang (baru saja melahirkan :p) dan jika menang jubah ni, bolehlah disimpan ketika preggy nanti.

Ok, semoga ada rezeki saya atau kawan² untuk menang… Dengan ini saya tag 5 orang lagi untuk melengkapkan syarat;

-kak Izan -iEyla -zie fauzi  -kakngah -puan kutu

Klik banner di atas untuk join.

Incoming search terms:

{ 21 comments… read them below or add one }

syu90 March 28, 2012 at 12:20 AM

gudluck sis..

Reply

Ummi Hanie March 28, 2012 at 9:35 AM

thnx Syu…

Reply

W.HabibuRahman March 28, 2012 at 4:51 AM

gud luck juga buat Ummie………

Reply

Ummi Hanie March 28, 2012 at 9:35 AM

thanx ye …

Reply

kakngah March 28, 2012 at 5:52 AM

wish u luck.
akan ku susul dr blkg joint kontes ni….

Reply

Ummi Hanie March 28, 2012 at 9:35 AM

tengss kakngah. join tau ;)

Reply

izan ishak March 28, 2012 at 11:20 AM

gud luck utk hanie lagi…

thanks ye tag k.izan. ada masa nnti k.izan nak join juga ni… cantik jubahnya!

Reply

Ummi Hanie March 28, 2012 at 2:59 PM

thanx k.izan. jom kita cube nasib ;) cntik jubah tu, yg mahalnye beading dia

Reply

sal March 28, 2012 at 12:28 PM

cantik jubah ni. semoga berjaya

Reply

Ummi Hanie March 28, 2012 at 3:14 PM

jom k.sal cuba nasib juga ;)

Reply

puanbee March 28, 2012 at 7:27 PM

Jubah ni pakai semasa tak ngandung pun cantik nis .. sangat moden dan berfesyen ..tp bee tk suka satin , nanti nampak ehem2

Reply

Ummi Hanie March 30, 2012 at 10:51 AM

yup betoi bee… ehem2 kena tutup dgn tudung besau ;)

Reply

puanbee March 28, 2012 at 7:29 PM

nis pergi blog denaihati , lepas tu baca bab hidden links.. penting ni untuk blog nis :)

Reply

Ummi Hanie March 30, 2012 at 10:50 AM

ok thnx bee, baca dah ;)

Reply

sjiehan March 29, 2012 at 12:04 AM

suka tgk pmpn pakai kain satin….

daya tarikan tu tinggi…

haip… mata ni meliar sgt… heehe

Reply

Ummi Hanie March 30, 2012 at 10:50 AM

amboi sj… hehe

Reply

puan kutu March 31, 2012 at 8:41 PM

wah best nie hadiahnya..sy plak ditag..bila due nie..Inysallah klu smpt kutu join..:)

Reply

Ummi Hanie April 2, 2012 at 9:12 AM

join kutu, untung2 mng baju raya ha ;)

Reply

puan kutu April 3, 2012 at 9:47 PM

haha baru rasa nak join tp dia kata lanjutkan smp 15mac.bukan tarikh tutup sebelum tu 31mac?ayoyo kot tarikh lajutan lg awal..ke typing error?nak join tp takut dah due.dh ke belum ni hanie?

Reply

Ummi Hanie April 4, 2012 at 11:11 AM

entahnye kutu… jap gi cek ye… ;)

Reply

Ummi Hanie April 4, 2012 at 11:42 AM

rasenye typo error tu kutu.. nak taip 15 april gamaknye tersilap kan…

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: