Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Juara carta pembebel terhangat Januari & Februari ’12

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Juara carta pembebel terhangat Januari & Februari ’12

Seperti yang dijanjikan sebelum ni, juga rutin blog ni juga untuk paparkan rekod pencapaian blog dalam sela masa tertentu, juga carta ‘pembebel terhebat’ a.k.a. carta pengomen terbanyak di blog ummihanie.com ini.

Ini carta bulan Januari ’12;

Ini pula carta bulan Februari ’12;

TERIMA KASIH banyak semua… Sebagai penghargaan, saya letak RSS Feed 3 blog yang ngetop dalam carta di bahagian footer blog ini…. Adakalanya saya akan letakkan di bahagian sidebar blog.

InsyaAllah, next² time ada cenderahati pula ye… buat masa ni nan hado dulu. Saya hadiahkan lawatan ke blog kalian serta backlinks, ok juga kan? ;)

 

25 Responses

  1. iEyLa says:

    oppsss..saye ke??hikhik
    tq kakak… :)

  2. syu90 says:

    wahhh…nak jd top commentator jgk lah..

  3. titan says:

    payah nak kalahkan orang perempuan nih. huhu..

  4. hana says:

    bgs lah byk readers bc entri :)

  5. ummiross says:

    seronok jugak dapat backlinks…

  6. izan ishak says:

    wahhh… tahniah pada semua yg tersenarai tu ye!

  7. Ummi Hanie says:

    silekan bebel byk2 lagi lepas ni kaknagh ! haha… tp carta bulan ni nama kakngah up jugak ;)

  8. kakyong says:

    bulan feb tak cukup hebat mbebel.. bulan ni pun tak tau camana lagi… manjang jer coti BW>.

  9. zie fauzi says:

    peluang untuk bulan 3 masih terbuka lagi.. cepat ramai2 kita bebel kat sini.. hihihi…

  10. puan kutu says:

    wah siapakah yg hebat tu?dua2 bulan ditangga naib juara..hakhak.j

    januari tu patutnya duduk sama level dengan kakyong.haha…

  11. puanbee says:

    Tahniah buat puanbee dan kawan2 lain hikss..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *